Németh Sándor, a HGY vezetője miért nem fetreng és csinál más unortodox dolgokat a HGY szeánszokon a híveihez hasonlóan?
Most akkor ne hallgassak Tóth Gyulát, Szántait, Pap Gábort?
Ja, a Maiden-es nóta mit mond,jelent? Nem tudok angolul.
A Maidenes dal a hamis prédikátorokról szól, akiket csak a bepalizható szerencsétlenek pénze érdekel!
A borítója is sokat elárul pl. a "pay to pray tv"-vel, vagyis hogy "fizess hogy imádkozhass".
Németh Sándor és a HGY éppen ilyen hamis egyház és próféta!
Ilyen alapon, minden rossz, ahova az ember pénzt visz.
Szerintem el kell tölteni bizonyos időt ilyen kérdéses helyeken, és utána levonni következtetéseket. Sok ember úgy áll hozzá, hogy xy mondta, hogy.. De az nem saját tapasztalat. Lehet, hogy N.S. otthon fetreng. Ki tudja.
Régebben volt Bartus L.-N.S. vita, akkor mondtam, hogy imádkozzunk azért, hogy amelyik kópé, annak legyen autóbalesete. Na nem olyan, ami borzasztó, csak kis koccanás, de azt mutassa a híradó. Nem akarták. Szerintem N.S. nem kópé, ezért mertem volna feltenni őt erre a lapra. De, ha mégis kópé, akkor kiderült volna. Egyszer melóhelyen ellopták valakinek a fizetését, olyan 200. Volt ott egy katolikus srác, aztán mondtam, hogy imádkozzunk azért, hogy aki ellopta, annak törjön el a keze. El is felejtkeztünk erről,de eltelt 1-2hónap, mire visszajött egy srác az építkezésre, és el volt törve a keze. Még a kat. haversrác szólt nekem. Róla nem is gondoltuk volna. Van ez így, mondaná a hazug-tolvaj főnöknőm.
Én is hallottam ilyet, de én nem azért jártam, hogy őt istenítsem, meg nem azért, hogy a pénzemért imádkozzam, meg sokan nem azért járnak. Imádkozni itthon is lehet ingyen. Persze biztos vannak ott is rossz emberek. De gondoljunk bele, csinálhat az ember bármilyen jó dolgot, akár egy vállalkozást, megjelennek a hiénák is. Jön az apeh, a feljelentő irigy szomszéd, a betörő, stb. Amikor megjelenik egy új dolog, azt lerohanják, mert élet van benne, és mindenki részesülni akar belőle. Van aki bele is tesz a közösbe, de van aki csak ki akar venni belőle.
Legyen az gyülekezet, vagy vállalkozás, vagy bármi. Politikában is azért nem tud tartós lenni semmi. Az elején jól indul, aztán hamar vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!