Németh Sándor szerint az összes zenei fesztivál az ördög műve. Hogy mondhat valaki ekkora butaságot?
Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 19:48
2/61 A kérdező kommentje:
Eddig 3 Istentiszteleten mondta.Helyesebben lehet,hogy több alkalommal mondta,én ennyit hallottam.Nem akartam a fülemnek hinni.A kúltúra az ördög műve lenne?
2012. dec. 10. 20:14
3/61 anonim válasza:
Videó, újságcikk, stb. az állításod alátámasztására?
4/61 A kérdező kommentje:
Nem vettem fel,viszont aki rendszeresen nézi a vidám Vasárnapot az 2 hete,4 hete,és 5 hete láthatta.Aki pedig nem hiszi,töltse le valahogyan netről.Még az is lehet,hogy YouTube-on is fennvan.
2012. dec. 10. 20:22
5/61 anonim válasza:
Szerintem az ő saját "zenei fesztiváljuk", ahol vergődni szoktak mint egy epilepsziás na az az ördög műve.
6/61 A kérdező kommentje:
Szerintem is.
2012. dec. 10. 21:11
7/61 kzs válasza:
Kedves farikcsaaa!
Képzeld, én mindig nézem a Vidám Vasárnapot, de ezt nem hallottam tőle.
Hogy lehet ez??
De tudod mit: mellékeld be az aktuális videót (ahol ilyen elhangzott), és akkor neked lesz igazad.
( De erősen kétlem, hogy ilyesmi elhangzott volna. )
OK?
8/61 kzs válasza:
Kedves ma 21:10-es válaszoló!
Ha esetleg olvasnád a Bibliát, te magad is rájönnél, hogy a "saját zenei fesztiválja" teljesen megfelel a zsoltárok könyvében foglaltaknak.
Namármost, ha megfelel - márpedig igen: lásd példának okáért a 149., 150. zsoltárt - akkor hogy lehetne ez az ördög műve??
És akkor mi az Istené??
Egyébként melyik egyház zenei fesztiválját nevezed te Istent követőnek?
9/61 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc
Na ez olyan Isten-i???
10/61 A kérdező kommentje:
Kzs! Lehetséges,hogy sokszor alaptalanul támadják Sándort,de ha te valóban nézed a vidám Vasárnapokat,akkor jól tudod ,hogy ez igaz amit a kérdésemben írtam.Sőt a legtöbb gyülis azt is elhitte neki,hogy démoni erők műve a rágógumizás is.....
2012. dec. 10. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!