A jehovások miért nem értik meg és fogadják el, hogy néhányan NAGYON nem kíváncsiak a dogmáikra?
Már megint egy olyan kérdés, amivel kirekesztenek csoportokat...
Nem mindegy neked, hogy a jehovások, vagy a nyugdíjas rendőrök, vagy a gombvarrószakkör tagjai, vagy bárki miért teszi azt, amit tesz? Ha tényleg érdekel, akkor kérdezz meg egy jehovást, vagy nyugdíjas rendőrt, vagy gombvarrószakköröst, vagy bárkit, mert erre ők tudnak válaszolni!!!
Ha a kérdésed arra vonatkozik, hogy téged valamilyen csoport, vagy magánszemély zaklat és ez esetben mi a teendő, akkor hívj rendőrt! (de ne nyugdíjasat)
12-nek:
"még egy ilyen felfuvalkodott senkinek" Így nevezed az Istenedet aki megteremtett és az életét adta érted? Szép mondhatom!"
- Naa, ne keverjük össze a kettőt! A teremtő és a jehovisták istene nem egy és ugyan az! Sőt a keresztények istenképe sem elfogadható ha már itt tartunk, mert az ószövetség és újszövetség istene szöges ellentétben áll. És nem kell a duma, hogy a keresztények az újszövetség szerint élnek. Azt állítják a biblia úgy ahogy van istentől ihletett, szóval ne bontsák már ezután mégis két részre!!
"És légy neki hálás!...tudom, hogy most röhögsz egy jót h milyen hülyék vagyunk mi keresztények, hogy ennyire komolyan veszünk dolgokat, de talán majd egyszer rájössz hogy mekkora jelentősséggel bír az életedre ez a pár szó amit Istenről írtál!"
- Hidd el az vagyok, és nem rögögök rajtatok, mint írtam várlak vissza benneteket a sötétségből.
13-nak:
"Szerintetek normálisak?"
- Nem!
14-nek:
"Az akarata pedig az,hogy minden fajta ember megmentesben reszesuljon,es az igazsag pontos ismeretere jusson. "
- Valóban? Akkor miért nem lép ki a jehovád a felhők közül mutatja meg magát és tadáá, mindenki hinni fog benne. Mire ez a susmusolás, meg takargatás, rejtőzködés, virágnyelven szólás, stb. Nevetséges. Bármelyik mondatodat 1 perc alatt ízekre szedem, mert nem igaz. Az igazságot nehéz vagy lehetetlen cáfolni, a te kijelentéseidhez szinte gondolkodni sem kell.
17-nek:
"Kedves 12-s válaszadó, nem akarta ő gyalázni az Urat, csak így próbálta elutasítani az itt felvázolt bosszúszomjas gyilkosnak beállított, Istent. Hát belőle én sem kérek, a megbocsájtó, bölcs és odaadó Istenből már inkább."
- HOPP, ÉÉÉS OTT A PONT. Még nem tudtam reagálni, de az értelmesebbek felfogták miről írok. Nagyon köszönöm!
12-nek ismét:
Ne vedd sértésnek jehovista barátom, de az ilyen következtetések levonásához amit az imént láttál, nem kell doktori cím, de még érettségi sem. Egy általáos kisiskolás is simán levágta volna, ezzel szemben nézd meg, hogy te mit írtál. Nem gondolod, hogy most már tényleg ideje lenne művelődni, mert valahogy csak nem akar jönni ez a fránya Armageddon és tudod így leélni az életed igencsak kínkeserves lesz. Nem bántásként, de komolyan aggódom miattad.
20-nak:
"Nem a halál utáni élet, valahol a mennyben , vagy a tüzes poklok kínjában. Nem az újraszületés. Milyen sok embernek, vallásvezetönek a kezében van a Biblia, olvassák és nem látják mi van benne. :( "
- Ajjaj katy, inkább maradtál volna csendben. Pont a jehovista irányzat az ami még jobban kifordítja a már eddig is sokszor átírt és értelmezett bibliát. Egyre erősebb a gyanúm, hogy a fekete lyukak közepén egy egy jehovista iradtlanul sötét elméje rejlik amit nem lehet tovább űberelni, annyira sötétek.
24-nek:
"Vagy vannak rómkatos, refis, stb tanok is?"
- Bezony vannak, szerinted mi miatt váltak külön részekké? Mindegyik mást tanít ugyan arról, na látod ez valóban nevetséges. A jehovások pedig a legrosszabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!