Kedves keresztények! Hogy látjátok? Szükség van egy újabb Jézus-filmre? Ti még kíváncsiak vagytok rá? Mert én már nem.
Itt van ez az új film (Isten fia) ami annak ellenére, hogy agyon van reklámozva, az IMDb és a Port.hu portál szerint jó sz@.ul sikerült ( [link] ( [link]
Nem elég az ami eddig elkészült? ( [link] Szerintem sok is. Mindenki megtalálhatja közülük az ízlésének megfelelőt, semmi szükség újabbra.
Kedves kérdező!
A filmekben az a jó, hogy meg van a lehetősége eldöntened, hogy megnézed-e, vagy sem. Az én véleményem szerint semmi szükség újabb részekre a Barátok köztből vagy az Éjjel-nappal-ból, való világra és társaikra, és egyéb szemét, silány minőségű műsorokra, de az emberi elme csodája, hogy létezik távirányító. A mozi még egyszerűbb: nem megyek be, ha olyan film van, ami nem érdekel.
Akkor látom értelmét, ha újat tud adni, mutatni. Vannak olyan emberek, akiknek erőt tudnak adni ezek a filmek, könyvek. Lehet, hogy pont magára, illetve a problémájára ismer és ennek hatására tud előre lépni vagy elkerülni a rosszat, lelkileg megerősödni. Akkor nem látom értelmét, ha a rendezésben versengenek és semmi pluszt nem tud nyújtani.
Hála Istennek ez a téma kimeríthetetlen, annyi minden történt Jézussal a kb 3 év próféciája alatt.
Bizonyíték erre a sokat támadott Mel Gibson féle Passio.Nekem nagyon tetszett, mert a szenvedését és önfeláldozását a nyers valójában mutatja meg.Hiába készült több ilyen film, mindegyik kicsit mást is adott.
A Ben-Hur és a Jézus Krisztus Szupersztár is egészen más.
Mindkettőben van Jézus.
De Jézusos filmet úgyis lehet gyártani, hogy pl. Lukács a főszereplő és akkor már teljesen más.
Vagy egy parázna.
Aztán tényleg nem mindegy, hogy hogyan van megcsinálva a film. A technika is fejlődik, a rendező is más dolgokat emelhet ki stb... Vannak akik még egy filmet sem láttak.
Lehet versenyezni, hogy ne mindig a régit nézzék, hanem az újat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!