Kedves keresztények! Hogy látjátok? Szükség van egy újabb Jézus-filmre? Ti még kíváncsiak vagytok rá? Mert én már nem.
Itt van ez az új film (Isten fia) ami annak ellenére, hogy agyon van reklámozva, az IMDb és a Port.hu portál szerint jó sz@.ul sikerült ( [link] ( [link]
Nem elég az ami eddig elkészült? ( [link] Szerintem sok is. Mindenki megtalálhatja közülük az ízlésének megfelelőt, semmi szükség újabbra.
Akkor rossz hírem van kérdező mert ez az újabb film is elkészült.
De tudod a szerelemről is már annyi vers és dal született minek az újabbak? Használják a régieket és kész.
Magyarázd el ezt a szerelmeseknek.
A helyzet az hogy tőled teljesen független az hogy hogy készül e újabb Jézusról szóló film vagy sem. Nem tudod befolyásolni mint ahogyan a keresztények sem tudják.
Anno azt is mondták hogy nem lehet repülni aztán csak volt valaki repülő szerkezettel kísérletezett. Így van ez a filmkészítésnél is. Szerintem. Ha van rá fedezet úgy is megcsinálják.
pontosítok:
De gustibus non est disputandum. - Az ízlésről nem lehet vitát nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!