Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves keresztények! Hogy...

Kedves keresztények! Hogy látjátok? Szükség van egy újabb Jézus-filmre? Ti még kíváncsiak vagytok rá? Mert én már nem.

Figyelt kérdés

Itt van ez az új film (Isten fia) ami annak ellenére, hogy agyon van reklámozva, az IMDb és a Port.hu portál szerint jó sz@.ul sikerült ( [link] ( [link]

Nem elég az ami eddig elkészült? ( [link] Szerintem sok is. Mindenki megtalálhatja közülük az ízlésének megfelelőt, semmi szükség újabbra.

#Jézus #Jézus-film
2014. ápr. 8. 09:02
1 2
 11/16 openyoureye ***** válasza:
0%
*jav pontozású
2014. ápr. 9. 06:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Akkor rossz hírem van kérdező mert ez az újabb film is elkészült.

De tudod a szerelemről is már annyi vers és dal született minek az újabbak? Használják a régieket és kész.

Magyarázd el ezt a szerelmeseknek.

A helyzet az hogy tőled teljesen független az hogy hogy készül e újabb Jézusról szóló film vagy sem. Nem tudod befolyásolni mint ahogyan a keresztények sem tudják.

Anno azt is mondták hogy nem lehet repülni aztán csak volt valaki repülő szerkezettel kísérletezett. Így van ez a filmkészítésnél is. Szerintem. Ha van rá fedezet úgy is megcsinálják.

2014. ápr. 9. 10:24
 13/16 anonim ***** válasza:
A szar Mel Gibson hiteltelen Jézus filmje után már jó lenne egy igazi, ami nem a kamu isten Jézust mutatja be, hanem az embert.
2014. ápr. 9. 23:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért is hiteltelen Mel Gibson filmje?
2014. ápr. 10. 08:27
 15/16 szp72 ***** válasza:
Szerintem ezt majdnem bármilyen műfajú filmről meg lehetne kérdezni. Van, aki szappanoperát néz, valaki meccset, valaki jézusost. Gustibus non est disputandum.
2014. szept. 3. 22:50
 16/16 szp72 ***** válasza:

pontosítok:

De gustibus non est disputandum. - Az ízlésről nem lehet vitát nyitni.

2014. szept. 3. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!