Ti kíváncsiak lennétek ilyesmire?
Szerintem ez jó ötlet. :) Leírhatnád a saját tapasztalataidat, félelmeidet, élményeidet ezzel kapcsolatban... erőt adhatnál ezzel olyan embereknek, akik hasonló cipőben járnak, mint Te.:) Szerintem ez jó ötlet.
Egy jó tanács: ha elkezded a blogot, az első bejegyzés a bemutatkozásról és a bemutatásról szóljon: írd le, hogy mitől alakul ki a gerincferdülés és az ehhez tartozó egyéb információkat.
A biztatásotokra elkezdtem írni a blogot - eddig a bemutatkozásig jutottam. Aki szívesen megnézné, itt a link:
Szia.:)
Nekem is scoliosisom van, fűzőt hordok, szóval üdv a klubban, vagyunk egy páran.:D Ha szeretnél, írhatsz.
Amúgy szerintem nem rossz ötlet ez a blog, bár az, hogy kifejezetten csak erről írsz, akkor talán száraz lehet kívülállóknak, jobb lenne, ha arra koncentrálnál, hogy bemutasd, milyen is ez, mit változtat meg, vagy segíts azokon, akiknek semmi tapasztalatuk ebben, és valami útmutatót adjon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!