Egy jehova tanúja miért sátánistázott le engem, és miért küldött a pokol legmélyebb bugyraiba?
Valószínűleg ugyanazért, amiért az apám, aki Jehova tanúja, leszúrta múlt héten a férjemet, aki sátánista. Engem is le akart szúrni, a saját lányát, csak azért mert hulla részeg volt. Méltó tett egy olyan gonosz és irigy istenhez, mint Jehova.
A 30 cm-is kés pengéje 2 centire ment a férjem veséje mellé, 6 cm mélyen, mert csontot ért. Ha átszúrja a vesét félórán belül elvérzett volna. A mentő 26 perc alatt ért ki. Addigra leállt a szíve, újra kellett éleszteni.
Ez a mocsok apám meg félórán át ott állt az ajtóban a véres késsel a kezében és várta, hogy kinyissam, és folyton szövegelt nagyon trágár módon...hogy jöjjek ki és engem is összeszurkál.
Mikor megbilincselték és elvitték végre a rendőrök, voltam csak képes koncentrálni annyira, hogy tudtam imádkozni Sátánhoz, hogy mentse meg a férjem életét. Leírhatatlan, amit átéltem, az aggódás, a rettegés, de végig bíztam Sátánban, mert tudtam, hogy segít.
Másnap reggelig semmit nem tudtam a férjem állapotának súlyosságáról. Csak imádkoztam, és bíztam Benne...
Két nap múlva jobban lett, négy nap múlva azt mondta az orvos, hogy ez egy csoda és hazamehet.
Úgyhogy ne mondja nekem senki, hogy Sátánt valaha is legyőzheti Jehova, mert egy nulla, egy élettelen báb hozzá képest! Jehova nem törődik a híveivel.
Éljen Sátán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!