Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Egy jehova tanúja miért...

Egy jehova tanúja miért sátánistázott le engem, és miért küldött a pokol legmélyebb bugyraiba?

Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 19:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Engem is hittek egyszer annak, de mikor mondtam, hogy nem vagyok sátánista, hanem katolikus, akkor még rosszabb lett.. :D
2014. szept. 4. 09:05
 12/24 A kérdező kommentje:
10. mi volt a gyenge?mást kellett volna mondanom nekik?
2014. szept. 4. 18:44
 13/24 sandor76 ***** válasza:
54%

Tudod en nem gondolnam ,hogy igy tortent.

Ok nem olyanok,csupan vannak akik igy szeretnek oket beallitani.

Ellenkezne Jezus parancsaval.

2014. szept. 4. 22:30
 14/24 A kérdező kommentje:
szóval akkor jézus azt parancsolta hogy erőszakolják rá másokra a hitét?tudtommal ez is ellenkezik jézus parancsával,még is ezt teszik
2014. szept. 4. 22:56
 15/24 Kalos ***** válasza:
62%

Jehova Tanúi Jézus példáját és parancsának engedelmeskednek.

Lukács 8:1:Röviddel ezután elkezdett városról városra és faluról falura járni, prédikálva és hirdetve az Isten királyságának jó hírét.

Máté 28:19,20: Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, 20 és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.”

Sőt a Biblia pontosan erről is jöveldől az utolsó napok jeleként a Máté 24:14:És a királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek, és akkor jön el a vég.

Mit prédikálnak Jehova Tanúi?

Azt, hogy Isten hamarosan véget fog vetni a gonoszságnak és elhozza a Királyságát/Országát (amiért minden keresztény imádkozik) és vissza állítsa a Földre az eredeti szándékát, hogy a szelídek békében és örökké éljenek.

És ezt az örömhírt szeretnék megosztani az emberekkel.

Mindezt ingyen mert semmi pénzt nem kapnak érte és a kiadványuk is ingyenes.

2014. szept. 4. 23:57
 16/24 anonim ***** válasza:
55%

Ez a kérdező már megint nem mond igazat, mivel a Tanúk NEM HISZNEK a pokolban, sem annak mélyebb "bugyraiban". Persze most mondhatod, hogy te csak "költői túlzással" fogalmaztál, de ez már gyermeteg mentegetőzés, hiszen egy ilyen rövid kérdésben az lenne a minimum, hogy PONTOSAN fogalmazz (de legalább nagyjából), és ne adj mások szájába olyant, amit azok MESSZE NEM MONDTAK! Oké?!

Az is rágalom, hogy másokra erőszakolják a hitüket. Sajnos mindebből látszik, hogy a kérdező csak mocskolódni akart rajtunk, ennyi.

2014. szept. 5. 00:35
 17/24 Salx Narval ***** válasza:
Nem, kedves kérdező, nem az volt gyenge amit mondtál, hanem maga a kérdés. Van elég kritizálható dolog a házuk táján, felesleges kitalált történetekkel vádolni őket. Igen, azt állítom, hogy nem sátánoztak le és nem küldtek a pokolba. Azért találtad ki az egészet, hogy mások előtt "menőzhess". Mint látod, ehhez is kicsit nagyobb kreativitás kellett volna, mert kilóg a "lóláb".
2014. szept. 5. 03:59
 18/24 anonim ***** válasza:
44%

Hát hihetetlenül kétséges, hogy a "pokolba legmélyebb bugyraiba" küldött volna, hiszem mi Jehova Tanúi nem hiszünk a pokol létezésében. És amúgy is egy Jehova Tanúja ilyen szöveget nem használ, és ha én beszéltem volna veled én is rákérdeztem volna, hogy sátánista nézetet vallsz e. De ilyet, nehéz elhinni, hogy oda küldött volna.

Egyébként udvarias voltál, hogy azt kérdezted, miben segíthetsz, és ha ő a pokolba küldött volna, akkor ő maga is segítségre szorulna, mert mi nem sértegetünk senki, mert mi segíteni szeretnénk a Jó Hírrel neki nem pedig "elküldeni".

(egy Tanú)

2014. szept. 5. 05:52
 19/24 anonim ***** válasza:

mi roszat csináltál? :D valld be

tudod az emberek sokszor sok mindent félreértenek. Az egyik beszél a gizikéröl a másik a gözikéröl.

Kérdezd meg az illetöt, lehet hogy roszul hallottad :D

2014. szept. 5. 11:34
 20/24 anonim ***** válasza:
Jehova tanúinak alapból azt kell mondani, hogy sátánista vagy. Akkor nem zaklatnak. :)
2014. szept. 21. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!