Isten e Jézus? Kíváncsi vagyok megint mivel magyarázzátok?
Jezus nem ezt mondta amit ideztel.
meg mindig ugyanazzal.
Tudod mi a szomorú bennetek? Hogy az egyik legfontosabb kérdést nem Istennek teszed fel, hogy ő válaszolja meg neked, hanem ennek a weboldal látogatoinak. Nem utánajársz, vagy utánaolvasol, ha kell akkor évekig, hanem vitát provokálva újra, hisz a kérdésedből kiderül, hogy nem az első próbálkozásod, inkább emberekben bízol.
Én sem értettem és imádkoztam a megértésért. Ha hiszel Istenben, akkor miért nem ez a megoldásod?????
Kedves 5-ös miért lenne szomorú ezt a komoly dolgot megtárgyalni?
Hiszen Pál apostol meg is dicsérte a béreaiakat, azért hogy felülvizsgálták az Irásokból, amit a tanítványok mondtak nekik, hogy úgy vannak-e a dolgok.
A főpap azt kérdezte Jézustól egy kicsit más szavakkal: Te vagy-e az Isten Fia? Jézus erre azt válaszolta szintén kicsit más szavakkal: én vagyok, s vele egyenrangúként fogok mellette ülni az égben. Erre a főpap káromkodás vádjával halálra ítélte, hiszen ember létére Istenné tette magát, ahogy ezt már korábban is gyanították. (Jn 5,18; Jn 10,33)
Ha hiszel az evangéliumokban, s hiszel az abban megszólaló Jézusnak, akkor kérdésedre a válasz: egyértelmű igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!