Meskó Krisztián kérdése:
Ha metált hallgatok az baj ebbe a világba a fiatalok körébe?
Figyelt kérdés
Slipknot-ot hallgatok és pár "barátom"azt mondja hogy sátánista vagyok.Persze ez nem igaz.Szerintetek az gáz hogy ezt a műfajt hallgatom 14 évesen?2014. jún. 8. 22:29
11/14 anonim válasza:
Húha, engem is le sátánistáznak, de én jóval keményebb zenéket hallgatok, mint a Slipknot. De mint már előttem is mondták, a zenének, amit hallgatsz, semmi köze ahhoz, hogy milyen a vallásod.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen ezt értem.Bár se nem keresztény, se sátánista nem vagyok.Bár nekem az a Heretic anthem nevű számuk az nagyon sátánistának tűnik.
2014. aug. 28. 15:58
13/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül vallás, viselkedésforma, magatartásforma is.
14/14 A kérdező kommentje:
Most 8-os vagyok, jók az átlagok (4-es 5-ös...de van pár 3-as is) és sikerült elfogadtatnom az osztálytársaimmal hogy én nem szeretem a mai zenéket, mert számomra nyálasak, (pl One Direction) de nem szólom le aki azt hallgatja...mindenkinek van zenéje...nem is tudnék elképzelni világot zene nélkül. :)
2014. nov. 13. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!