Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha metált hallgatok az baj...

Meskó Krisztián kérdése:

Ha metált hallgatok az baj ebbe a világba a fiatalok körébe?

Figyelt kérdés
Slipknot-ot hallgatok és pár "barátom"azt mondja hogy sátánista vagyok.Persze ez nem igaz.Szerintetek az gáz hogy ezt a műfajt hallgatom 14 évesen?

#baj #hallgató #metált
2014. jún. 8. 22:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, akkor rám mit mondanának... :D Amúgy nem baj, barátkozz értelmes emberekkel, az ilyenekkel meg ne törődj.
2014. jún. 8. 22:38
 2/14 anonim ***** válasza:
15/f vagyok, szintén Krisztián, metált hallgatok, és nagyon hosszú hajam van. Eleinte nekem is beszólogattak, aztán abbamaradt a dolog. Szerintem ne törődj vele, előbb-utóbb beleunnak. Legalább te értelmes zenét hallgatsz, amit még évek múlva is hallgatni fognak az emberek, míg az ilyen Avicii-k már jövőre elfelejtődnek..
2014. jún. 8. 22:44
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem baj. Egyáltalán nem leszel tőle kevesebb vagy rosszabb.

Mi a kedvenc számod?

https://www.youtube.com/watch?v=e8EKR7x6gZs

2014. jún. 8. 23:10
 4/14 anonim válasza:
100%

11 évesen Metallicát hallgattam, 7.-es koromban meg már Dimmu Borgir Live in Poland vhs-t néztem meg naponta, mert veszettül tetszett ez az új dolog amit találtam nagybátyám szobájában :DDDDD:D:D Persze ő csak havi 1x jött le :D

https://www.youtube.com/watch?v=zJmDNPve-xs

8-ra Morbid Angel összes száma fent volt az mp3-on, és egész tanév alatt csak ez ment.

https://www.youtube.com/watch?v=EsygEZxW6Pg

Manapság már szinte csak black metált hallgatok, és teljes mértékben elfogadnak az emberek, pedig hosszú hajam van...

Az, hogy sátánista leszel-e - csak a zene nem tesz azzá, kell hozzá hülyeség is -, rajtad múlik. Én nem vagyok az. Még autista se, mert leszarom.

Slipknot meg minden csak nem sátánista. Ezt nyugodtan mondhatod haverjaidnak :D Számomra pop zene.

Amúgy szürke torna cipőben, és inkább sportosan szeretek öltözködni... koncertre meg jöhetnek a bandás pólók.

20/f

2014. jún. 9. 08:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket!Nincs hosszú hajam és csak slipknot-ot és Godsmack-et hallgatok,és a kedvenc számom:Slipnot-Before I forget
2014. jún. 9. 10:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként én is szeretnék hosszú hajat! :D
2014. jún. 9. 10:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

14 éves koromban még én is Slipknotot hallgattam, de "kinőttem"...vagyis mikor meghalt Paul Grey (aki nekem példaképem volt - akkor voltam 15), már nem tudtam a zenéjüket hallgatni...Viszont a Joey iránti rajongásom erőt vett rajtam, szóval tavaly újra nekiültem, erre eltűnt a bandából...szóóval pápá Slpiknot, így már nem kellesz...

De egyébként teljesen normális...vagy kamaszkori lázadás vagy életút megtalálása...nekem speciel lázadás volt, és visszatértem a punkhoz a metál-kitérő után...pedig állítólag ki lehet nőni...xD

2014. jún. 9. 11:19
 8/14 anonim ***** válasza:

1. Amit a 4. válaszoló is írt: a Slipknot nem sátánista

2. Még ha az is lenne, akkor se lennél feltétlenül te is az.

3. Én keresztény vagyok, többek között black metalt is hallgatok. A hit és a zenei ízlés nem ugyanaz.

2014. jún. 10. 09:19
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

„...Legalább te értelmes zenét hallgatsz, amit még évek múlva is hallgatni fognak az emberek, míg az ilyen Avicii-k már jövőre elfelejtődnek..”

Hát, mit mondjak, nekem – egykori Guns N' Roses fanként – Avicii zenéje valahogy sokkal értelmesebbnek tűnik, mint a Slipknot-féle érték nélküli magamutogatás, és biztos vagyok benne, hogy az ő számai jóval tovább megmaradnak az emberek emlékezetében, mint a metálos „vetélytárs” élvezhetetlen műdalai.

- egy harmadik Krisztián -

2014. jún. 15. 13:23
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Valójában a zene agymosás. Elvonja a figyelmet más dolgokról.
2014. jún. 18. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!