Miért ilyen agresszívak?
A Keresztény emberek miért ilyen ingerültek?
Most írhatnám itt a régmúlt mészárlásait de,ez a hétköznapban is így van.Pl.:Felszállt egy nénike a buszra,mivel nemvolt már ülőhely felajánlottam neki az enyémet erre Ő adni akart nekem egy képet a názáretiről.
Udvariasan visszautasítottam hogy:Köszönöm de,Nekem más a vallásom.Erre elkezdet káromkodni és fenyegetőzni hogy a Pokolban fogok szenvedni.Rengetegszer utasítottam vissza "papot" is,azok is fenyegettek,már olyan is volt fanatikusok gyülekezete támadt rám.És mindenhol ott vannak
Mikor odajönnek mosolyogva téríteni vagy pénzt kérni és visszautasítóm,egyből átváltanak agresszívba.
Nektek mi a véleményetek erről?
Pénzt kérni?
Fanatikusok gyülekezete rádtámadt? Melyik chaten vagy fórumon? :-D
Igen,pénzt kérni.Ott szoktak bolyongani az utcán(Sokszor házhoz jönnek)és a "kis" kosárkába kérik a papírpénzt.
Igen,rengetek szervezet van,nézz utána.
Minden vallásban vannak fanatikusok, betegek, sőt, minden elég nagy közösségben találsz jó néhányat, a szakmákban, a diákok között, satöbbi...
Talán azért érzed úgy, hogy ez a Keresztényekre jobban igaz, mert figyelsz rá, ha a nyugdíjasokkal foglalkoznál, akkor a néni azért agresszívkodott volna, mert nyugdíjas.
Nos, itt Európában, és az internet azon részén amit látogatsz(Angol, talán Német oldalak) rengeteg a Keresztény, jóval több, mint Muzulmán,Buddhista,...stb. Jóval nagyobb tehát az esélyed, hogy Ateista/Keresztény bolondot látsz, mint mondjuk egy repülőisten követőt(tényleg létezik egy ilyen szekta Afrikában)
Az pedig, hogy csak fanatikusokkal találkoztál, annak is köszönhető, hogy általában ők járnak pénzt gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!