Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek meddig tart még...

Gorgo 20 kérdése:

Szerintetek meddig tart még az intenzív kereszténység?

Figyelt kérdés
Én szerintem haldoklik szép lassan ez az egész templomos téma, a mai fiatalok, köztük én is hidegen hagy ez az egész téma, ahogy mennek a értelmesebb generációk cseréje úgy szép lassan alább is hagy ez az egész. Az embereknek ki kellet valamit találniuk 2000 ezer éve hogy kitöltsék azt a hideg űrt lelkükben és higgyenek valamiben és legyen miért harcolni, és legyen hova menni halál után. Mindenre ez adta a magyarázatot. Most már azért eltelt egy kicsi idő és ideje lenne az embereknek felnőni. A kereszténységet is mint mindent a pénz és a hatalom vágy irányította. Akinek kicsit több esze is van az átlagnál annak összerakódnak a képkockák a fejükben és látják az ez alá rejtett szándékokat és megtévesztéseket. Sosem királyok uralkodtak ahogy most sem politikusok. Mindíg van egy magasabb intelligencia ami irányítja a magas hatalomban lévő buta embereket. Mindennek oka volt amiket kitaláltak, ahogy most is meg van az oka a dolgoknak. Sok ember azért nem látja át a dolgokat mert elvesznek a hétköznapokban, mert nem engedik hogy ideje legyen az embernek gondolkodni, hogy aztán rájöjjenek a valódiságokra. Még az öregek vannak addig megvannak telve a templomok, de érzem hogy ez az egész 30 év múlva már csak a töri könyvben lesz benne. Meg a templomok múzeumok lesznek. Nézzétek meg hány 20 éves jár templomokba. Azon is meglepődnék ha egyáltalán 1 is bemerészkedne oda. A mi generációnk már nem fogja ezt követni , mert ahogy telik az idő fejlődik az evolúció is és az intelligencia is úgy szépen lassan lehull az a ködmön is amivel takarták az emberek a tudatlanságukat. Tény hogy sok szerepe volt a kereszténységnek a történelemben de csak volt. Szerintem 30 év múlva már nem fog annyi ember járni a templomokban hogy megérje az államnak. Szerintetek?

#vallás #halál #kígyó #ördög #sátán #mágia #gonosz #megölök mindenkit ha akarom ha nem #fogd a farkam és rázd meg kocsog
2014. máj. 29. 12:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Látom mostanra már meglett a fű :D
2014. jún. 4. 12:53
 22/27 A kérdező kommentje:
igen-igen :*
2014. jún. 4. 13:11
 23/27 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Szerintem megjöttek a Reptoidok is meg a plejádok. Azért kíváncsi vagyok hogy mikor indul el a világvége szöveg meg az invázió és a zombi apokalipszis.

2014. jún. 4. 23:16
 24/27 A kérdező kommentje:
azt majd legközelebb :PP
2014. jún. 5. 12:14
 25/27 anonim ***** válasza:
Számomra jó hír, értem, mit írsz, és köszi!
2014. okt. 13. 00:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, de ezekkel a pedofil papokkal nem tarthat túl sokáig!
2014. okt. 13. 00:16
 27/27 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Ja, bocsi, de ezekkel a pedofil papokkal nem tarthat túl sokáig!"

Ezt te sem hiszed el!

Ha ez lehetne az alap akkor már rég megszűnt volna. De akkor az árvaházak is megszűntek volna mert ott sokkal több ilyen eset fordul elő.

Sőt ezzel az erővel szüntessük meg a családokat is hiszen a legtöbb gyermekmolesztálás ott történik.

De ha mindenképp akarsz valami alapot találni akkor mondok én neked egy nagyon jót. Ha egy kicsit gondolkozol miért is indultak útnak a hajók Spanyolországból.

Azért hogy terjesszék a kereszténységet?

Ugyan már! Az igazi ok a pénz volt az arany. A vagyon.

Napjaink egyházai ha meg is szűnnek akkor az majd a pénz miatt lesz egyszer kitalálják a politikusok hogy milyen alapon is vegyék el az egyházi vagyont. Mert itt milliárdokról van szó és nem forintban hanem euróban. Na majd ez lesz az alap.

2014. okt. 13. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!