Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha a Biblia egy részét ( jó...

Ha a Biblia egy részét ( jó részét ) csak szimbolikusan lehet és kell értelmezni, akkor az örök élet is csupán metafora?

Figyelt kérdés
Lehet-e ennyire az olvasóra, èrtelmezőre hagyni a megértést az ilyen jellegű szent szövegekben, vagy minden szót igaznak kell gondolni? Ez esetben viszont több kérdést és értetlenséget vet fel, mint segítséget ad(hat). Ti, hogy látjátok?

2014. máj. 29. 10:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#Én meg mikor az ilyen gúnyolódókét akkor a Zsiltárok1:1,2. Értem én, hogy a páva teológia nagy önteltséggel ruház fel egyeseket, de ha már kereszténynek vallja magát valaki akkor legalább próbáljon is úgy viselkedni.
2018. ápr. 24. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!