Számomra kb. a Hit gyülekezetével egyenlőek. Nagyon sajnálom a tagokat, mert az orruknál fogva vezetik őket...
2014. márc. 29. 11:42
32/39 anonim válasza:
"
2014. márc. 29. 18:37
33/39 anonim válasza:
Nekem az nem szimpatikus bennük hogy beleszólnak mindenki életébe.El momdják hogy szerintük hogyan kell élni, miközben sokan közülük nem így élnek ahogy prédikálják. Ha valaki nem úgy él ahogy ők elgondolták egyszerűen kitagadják maguk közül és úgy kell hónapokig vagy évekig pitizni a bocsánatukért.
2014. márc. 30. 14:28
34/39 openyoureye válasza:
Sz/*ni a bocsánatukra.
2014. márc. 31. 01:21
35/39 anonim válasza:
senkit sem akarok megbántani!a lényeg,hogy minden vallás bazi nagy üzlet.a "hívők"viszik a pézt amin a különböző vallási csoportok jól meggazdagodnak.imádkozhatnak,reménykedhetnek....ezt nyujtja minden felekezet,csoport,szekta,de egyet ne felejtsünk el,imával még sohasem jött fel a szén a bányából..!
2014. ápr. 5. 18:56
36/39 anonim válasza:
Szia! Először is ez nem egy szekta! Tudom hogy nem változtathatom meg azt amit mások gondolnak, de eléggé felhúzott amit egyesek írtak. Én nem vagyok Jehova tanúja, szóval teljesen kívülállóként szemlélem a dolgokat. Voltam már olyan kongresszuson amit ők szerveztek. A kishúgom a műsor közepén elkezdett sírni (19 hónapos)és az emberek nem morogtak, nem vágtak grimaszokat és öltek meg a szemeikkel, hanem még mosolyogtak is. Egy ismeretlen nő utánam jött és adott neki sütit, és felajánlotta a segítségét. Ismerek olyat, aki Jehova tanúja, és a lánya hitgyülekezetes, és a lánya és felakarta áldozni az anyját a sátánnak... inkább a hitgyülekezet a szekta! Sőt a kongresszuson kint voltak adománygyűjtő ládák és az embereknek nem volt kötelező pénzt beledobni viszont a többi egyháznál kell, pl. a pomai katolikusnal az egyházadó, a hitgyülinél a fizetésed 10%-át be kell szolgáltatni. A Jehova tanúi nem isznak, dohányoznak. Megbízható emberek. Nem kell elhinni amit irtam. Semmiben sem kötelezik őket. És különbek a többi egyháztól ahol a papok bántalmazzák a gyereket. Pl. a mostanában volt botrány az ENSZ és a vatikán között. Elismerem énis, hogy a legtöbb egyház úgy vezeti az embereket mint a birkákat. De ők nem ilyenek. Pl. nő, nőket és lányokat tanít, féri férfiakat és fiukat. Hányan járnak templomba holott a legtöbb egy retkes r*****c, vagy egy semmirekellő ember. Itt az erkölcs teljes értékükben érvényesülnek. Ha elhiszed ha nem, ők jó emberek.
2014. ápr. 6. 17:50
37/39 anonim válasza:
Vidiripi
"És különbek a többi egyháztól ahol a papok bántalmazzák a gyereket. Pl. a mostanában volt botrány az ENSZ és a vatikán között."
Egyetlen egyház sem mentes a pedofil esetektől. Amennyiben utána nézel rájössz hogy ez alól Jehova tanúi sem kivételek. Hangsúlyozom egyetlen egyház sem mentes az ilyen esetektől.
"De ők nem ilyenek. Pl. nő, nőket és lányokat tanít, féri férfiakat és fiukat."
Ez így van az adventistáknál a baptistáknál meg más felekezeteknél is ez sem egyedi dolog. Az erkölcs szintén nem az. Más felekezeteknél is meg van az követelve hogy pl. a fiatalok ne éljenek parázna életett ne igyanak dohányozzanak. De az embernek szabad akarata van attól ez a szülő vagy az egyház elvárása attól még bárki megteheti ezeket a dolgokat.
2014. ápr. 6. 18:02
38/39 anonim válasza:
Ugyanolyan szekta mint a többi az embereket behülyítik, elszedik a pénzüket, elszakítják őket szeretteiktől meg persze mindenféle italokat beadnak nekik a "szertartás" előtt ami nyilván valami hallucinogén anyagot tartalmaz amitől mindenfélét látnak aztán pedig úgy emlékeznek rá vissza, hogy milyen jó volt. Nem tudom de azok az emberek meg is érdemlik akiket betudnak szervezni ilyenekbe.
2014. ápr. 22. 18:40
39/39 anonim válasza:
Vidiripi
"...mindenféle italokat beadnak nekik a "szertartás" előtt..."
Semmiféle italokat nem adnak be neki szertartás előtt. Sőt nem is fogyszthatnak az emlékjegyekből. Így aztán nehéz is lenne beadni bármilyen italt is a "szertartás" idején/napján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!