Stephen Hawking csak a betegsége miatt vált ateistává?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 21:18
21/24 anonim válasza:
Utolsó, Hawking ateista családba született. Sohasem volt vallásos. A népszerűsége annak köszönhető, hogy a hétköznapi emberekkel is megismertette a kvantumfizikát, amit én nem tudtam neki megbocsátani, mert emiatt vannak olyanok, mint ZKF. Ekkor már megvolt a betegsége, és tolószékben ült. A vallást pedig azóta támadja, amióta komolyabban foglalkozik a fizikával. EZEK a tények. Köszönjük, hogy hazugsággal próbáltad befolyásolni a dolgokat, ezzel is csak a vallásosak megitélését rontod. Gratulálok.
22/24 anonim válasza:
Ha Stephen Hawking bebizonyította, hogy a Világegyetem keletkezéséhez nem kellet semmi külső beavatkozás, akkor nem hiszem hogy azt hinné hogy betegségét meg tudná gyógyítani akárki is...
23/24 anonim válasza:
Az, hogy valaki nem hisz Istenben nem jelenti azt, hogy azonnal indít egy vallásellenes mozgalmat, vagy nyíltan támad bármilyen vallást. Hawking ateista volt a betegsége előtt is és utána is. Én is ateista vagyok és semmi borzasztó dolog nem történt az életemben és nem is támadom Istent. Egyszerűen valószínűtlennek tartom az egészet. Mégsem megyek kampányolni a közeli templomhoz, hogy ,,Fúj Jézus! Vesszen Isten!". Szkeptikus vagyok és az evolúcióban hiszek, de attól még nem vagyok vallásellenes aktivista. Az meg, hogy korunk egyik legnagyobb fizikusa aki ma meghalt a betegsége miatt lenne vallásellenes egyszerűen nevetséges. Ha annyira érdekel a pszichológia akkor gondolkozz el azon, hogy a te elmaradott gondolkodás módodban miért ütött szöget az, hogy egy híres tudósnak mi a nézete Istenről. Találj valami olyan hobbit amiben jó vagy és ahol nem csak légből kapott ötletekre támaszkodsz észszerű érvek helyett.
24/24 anonim válasza:
2/23
Hiába reménykedett volna "hogy majd járni" tud
Nem értitek, hogy olyan nem fog segíteni aki nem létezik
Sőt ha imatkoznék hozzá akkor se "gyógyítana" meg, mint értelmi fogyatékost, tehát ami történik veled az nem isten által van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!