Ha valaki nem kér Istenből, azt miért kell mégjobban erőltetni?
Az erőszak nem megoldás, csak a szeretet, és megértés!
De nagyapám vinni akar a templomba, már nem is akarok hozzájuk menni, mert nincs olyan, hogy Én otthon maradok! Mert Istenhez muszáj menni, különben bajba kerülök!
És már mondtam, hogy nem hiszek Istenben, ezt meg se hallotta nagyapám, és azt mondta ne merjek ilyet mondani, mert az Úr egyetlen mindenható mindent hall, és megharagszik, és csak Jézus által üdvözölhetünk meg ilyen érthetetlen szövegeket nyom nekem!
A templomba is szörnyű a hangulat! Mindig fel kell állni, majd leülni, és megint felállni meg leülni és énekelgetnek, meg egyáltalán nem érdekes történeteket mesél a pap!
És nem érti meg a nagyapám, hogy NEM akarok Istenhez járni, nem létező dologhoz miért járjunk?
meg Jézust beengedni a szívembe!
Miért nem lehet ezt megérteni?
"ellentétes a jóérzéssel"
Ha nem tévedek, a jóérzés egyenlő a szenvedélyekkel, amiket Isten nem néz jó szemmel.
Isten nem erőlteti, hogy Vele légy, de az út hozzá mindig szabad lesz.
Jézus Krisztus volt Isten fia, igen, de nem utálta, hanem általa közvetítette önmagát. Azért halt meg a kereszten, hogy a mi bűneinket eltakarítsa, és mi szabadok lehessünk.
13-mas vagyok.
Egyáltalán nem akarom elferdíteni a szavaidat, valószínűleg én értettem félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!