Tisztelt ateisták és tisztelt teisták és tisztelt egyéb egyének! Mit gondoltok erről a videóról? Lehet valóság alapja?
2013. nov. 30. 20:47
11/18 anonim válasza:
Ez nagyon tetszett, köszi! :)
Most kedvem lett hörgős metált hallgatni... :)
http://www.youtube.com/watch?v=mJJHQctXfro
F/agnosztikus
12/18 A kérdező kommentje:
Jaaaaj én köszönöm nagyon! Imádom a kellemes és kemény zenét (főleg egyszerre) ;)
2013. nov. 30. 21:42
13/18 anonim válasza:
"Ha nem nyerek....Sátáni persely leszek"
Rezzenéstelen arccal néztem, egészen eddig a mondatig XD
A videó, csak vicc, de ennél a résznél, minimum a kreativitás miatt el kellett, hogy nevessem magam...
15/18 anonim válasza:
Valóság alapja? minek? annak,hogy a fogába belemegy a két pengető,vagy minek?
16/18 anonim válasza:
Hogyne lenne valóságalapja? A valóságban lehet nézni, valóságosan bele lehet tekerni, meg vissza...Istent láttuk szarvakkal.
17/18 pelgrim válasza:
Én nem tudom értékelni, de lehet, hogy valakinek éppen erre van szüksége.
18/18 anonim válasza:
Valóságos ember öltözhetett ördögnek. És a jelmez is lehet valóságos. Hacsak nem a modern digitális technikával készítették a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!