Tanúk! Mikor lesz végleges tanításotok ami már nem változik? Mit gondoltok el jön ez az idő Jézus visszatérése előtt?
Soha amíg ez a világ tart...
Hidd el kedves kérdező tudom mit beszélek.
A tanúk elméjét az Őrtorony társulat az ujdonságaival tartja sakkban,és ezért van az,hogy a Jehova tanúi nem akarják tudni az igazságot,kivétel persze néhány egyéntől. A tanúk szeme és elméje csak azt látja és csak azt fogadja el amit az Őrtorony abban a ,,gyönyörű csomagolásban,, eléjük tár.
Biztosan észrevetted,hogy minden tanú mindig és mindenkoron egyformán gondolkodik. Nos ez a fenomen az ami a legjobban kiemeli az agymosotságot.
Pásztázd végig azokat a kérdéseket amelyek a tanúkhoz voltak intézve és figyeld meg azt a szinte tökéletes hasonlóságot a válasz meg a válasz között.
Nekem úgy tűnik néha mintha egyetlen agy fogalmazná az öszeset. És ez ha jól bele gondolunk úgy is van.
Sajnos kevesen vannak a tanúk köreiben akik átlátnak a szitán,és mégkevesebben azok akik legyőzik azt a ,,nincs ahova mennem,, pánikot és megteszik a lépést.
szabózoli!
Igazad lehet. Viszont az előző válaszoló már olyat is lát amit nem is írtam.
Szerinted kezd elszakadni a valóságtól?
Szia!
Igen ez eképzelhető :)
Vannak fázisok amikor elindul a folyamat,általában az elkeseredetség és a lázadás a kezdet.
Én személyszerint örülnék annak ha minél több becsapott tanú felébredne és a valóságot látná a ,,ködbe,, és ne azt amit elétesznek.
"Egy tanítás van, ez soha nem változik. Vannak olyan részei, amiket régebben nem jól értelmeztünk és mertünk változtatásokat eszközölni, nem úgy mint némely nagy egyház."
Tisztában vagy azzal hogy ellentmondást írtál?
Azt írod. A tanítás soha nem változik. Aztán meg azt hogy mertetek változtatásokat eszklözölni.
Hát ez így ebben a formában biztos hogy nem igaz.
Kedves kérdezö! Látom nem sikerült felfognod, hogy miért voltak kiigazitások Jehova Tanúinál, ezért ujra bemásolom egy régebbi válaszomat!
Szerinted mikor lesz olyan végleges tudományos szakkönyv, ami nem avul el, ami többé nem szorul kiigazitásra és ami nem bövül?
Igy van ez a Biblia ismeretével is! Van, ami változik, bövül!
De ne felejtsd el, hogy a Tanuk alaptanitásai sosem változtak! és ez a lényeges dolog!
Mindig tudtuk hogy Isten neve Jehova, az elsö teremtménye Jézus,
Isten elhozza az itéletnapját,
Jézus megváltotta az emberiséget!
A szervezeti finomitások pedig egy fejlödö szervezetben természetesek...
Persze a nagyegyházak ahogy régebb tévesen tanitották a lélek halhatatlanságát, a pokol tanitását, Jézus téves születési idöpontját, a felfoghatatlan háromság és a névtelen isten tanitását, pontosan ugyanugy tévesen tanitják, mint 1000 évvel ez elött! Ugyhogy el sem elismerik hogy tévedtek! Hogy hogy biztosan joval igazabbak Isten elött!
Szerinted engem érdekel hogy a nagy egyházak mit tanítanak?
Egyébként meg az a lényeg hogy amit írt a 14. válaszoló. Az nem lehet igaz. Legalább is abban a formában ahogyan írta biztosan nem. Egy tanítás van igen egy van. De hogy ez soha nem változik az nem igaz. Mert igen is változik. Sőt nem is egyszer változik ugyan az a tanítás.
"De ne felejtsd el, hogy a Tanuk alaptanitásai sosem változtak!"
Egyébként ez sem igaz!
Mert ha alap tanítás akkor vissza kell mennünk a kezdetekhez. Russel pedig egy piramis adataival számolgatott. Áruld már el nekem hogy mi a helyzet ezzel a tanítással napjainkban?
Látod kérdező erre a kérdésedre "Jézus visszatérése" szoktam mondani azt, hogy bigottság vagy babonaság!
Jézus ember volt és emberként halt, mint mindenki más! Az hogy halhatatlanná lett vagy se azon múlik, mennyire volt igaz mind az amit leírtak róla, és hogy mennyi volt az igaz és őszinte abból amit élete során tett.
De bármilyen is volt és bármilyen bárki az életében, az élet csak EGYSZERI itt a Földön és soha nem lesz se visszatérése senkinek, se feltámadása.
Sőt az első 10 perc után kb. még az is megszűnik egyes önmaga lenni amely eltávozik a testből, mint LÉLEK-energia. Mert eggyé válik a Föld LELKÉVEL!
16/ megbocsáss...
azt írtad..."Mindig tudtuk hogy Isten neve Jehova, az elsö teremtménye Jézus,"
** Ti Jehova nevet adtatok Neki. Én speciel egyértelműen leüvöltöttem 1991 november utolsó napján délelőtt, Isten néven becsmérelve, szidva átkozva és nagyon jól megértette, mert még azon hajnalban raportra felrántotta a lelkemet a felhők fölé.
Első teremtménye a Teremtőknek nem tudni mi volt, egy biztos nagyon sok torz emberi kezdeményt alkottak először a föld számtalan helyén.
Jézus semmi szin alatt nem lehetett az első, mert maga a zsidó történelem ami írás fennmaradt az is alig múlt 5000 esztendős Jézus pedig már i.u. született a római elnyomás alatt- ez nem biblia hanem történelem Jézus különben is egy zsidó lány fiaként látta meg a napvilágot... a szűziességéért" nem tenném tűzbe a kezem... még mindig jobb volt kitalálni a szentlelket amely megszállta, mint hogy agyon verjék kövekkel az akkori törvények szerint
---"Isten elhozza az itéletnapját,"
***Nem lesz semmiféle ítélet napja, se pedig ítélet, mert az élet szabad akarattal teremtetett, minden ember saját maga életében elkövetett cselekedeteivel előre meghatározza a lelkének sorsát vagy pusztulásra ítéli, vagy halhatatlanságra, mert akimnek elszennyeződött a lelke annak haladása lelassul és a földi pokolba megsemmisül- a pokol maga a láva tömege amin át kell haladnia minden holt léleknek, hogy a Földünk szívéhez odaérjen és ott halhatatlanná válhasson.
---"Jézus megváltotta az emberiséget!"
***Jézus senkit nem váltott meg, csupán önmagát pusztította el saját téves elképzelései miatt. E miatt lett Judás a barát is öngyilkos, mert csodát reméltek, majd Isten megjelenik, de az elmaradt, és meghalt Jézus mint minden ember, mert csak ember volt.
--"A szervezeti finomitások pedig egy fejlödö szervezetben természetesek..."
Ebből létszik, hogy milyen keveset tudtok ti akik annyira vallásosak vagytok. Hol a válaszodból a lélek?
Na ugye fogalma sincs egyik vallásnak se, hogy mitől élő az élő, mi a lélek benne. Mint ahogy végkép nem tudja egyik se azt hogy mi az Isten? Hogy néz ki Isten ha létezik? Fel se fogja egyik vallás se, hogy micsoda sértő a Teremtőkre nézve, hogy egy közönséges embert emeltetek az Ő magasságába! És ahhoz fohászkodtok imádkoztok, csodákat reméltek!
Uram Isten... oly keveset tud még mindig az ember, azért olyan önző, kíméletlen és hazug képmutató.
"Látod kérdező erre a kérdésedre "Jézus visszatérése" szoktam mondani azt, hogy bigottság vagy babonaság!"
Na látod ez hit kérdése. Vagy elhiszed hogy visszatér vagy nem.
"Jézus ember volt és emberként halt, mint mindenki más! Az hogy halhatatlanná lett vagy se azon múlik, mennyire volt igaz mind az amit leírtak róla, és hogy mennyi volt az igaz és őszinte abból amit élete során tett."
Hát te ezt nem tudod megállapítani?
"De bármilyen is volt és bármilyen bárki az életében, az élet csak EGYSZERI itt a Földön és soha nem lesz se visszatérése senkinek, se feltámadása."
Ez ismételten hit kérdése.
"Sőt az első 10 perc után kb. még az is megszűnik egyes önmaga lenni amely eltávozik a testből, mint LÉLEK-energia. Mert eggyé válik a Föld LELKÉVEL!"
Ez is hit kérdése. Már mint az hogy a Földnek van lelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!