Hívők és ateisták! Számotokra mi a tökéletes?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 16:02
11/32 anonim válasza:
Nem letezik olyan.
Ha letezne, akkor egy arva csillag sem lenne az univerzumban.
12/32 A kérdező kommentje:
Azt hiszem Platón jól kicseszett a vilàggal az " ideák világával ". Minden szép és " tökéletes" csak részesedik a tökéletesség ideájából, de a tökéletest soha nem érheti el. Ez a fajta idealizálás nagyon benne van a köztudatban. De a művészeti alkotások, sportteljesítmények...ezek talán objektívebb értékmérők, mint akár valláshoz köthető, vagy bármilyen szemléleti ideológiák. Tökéletes lehet egy vers, egy mondat, egy alkotás, a gyermeki mosoly...Úgy gondolom, tökéletesség mindig csak pillanatokra létezik, amikor a befogadó azonos hullámhosszra kerül egy-egy pillanatra a szemlélete tárgyával.
2013. nov. 10. 20:00
13/32 anonim válasza:
Kedves kérdező, megelőztél :) Szerintem tökéleteset elsősorban a művészet nyújthat. [link]
A dolgok a hibáik miatt lesznek tökéletesek.
Üdv: egy ateista
14/32 anonim válasza:
Szerintem nem létezik olyan hogy tökéletes.
Najó a szerelmem kivétel, mert ő az :)
Ateista/24/F
16/32 anonim válasza:
Ááá ő már meghalt megölte a trinity killer :D
Most az erdő és a fák a szerelmem xDDD
18/32 anonim válasza:
Érdekes megközelítése a tökéletesnek utolsó...:D
19/32 synapse11 válasza:
Hmmmm...
Mondjuk ha a kék tenger partján ülnék, mellettem egy láda jéghideg sör, és iszogatás közben egy magas, sportos, szőke, kék szemű, mosolygós hölgyemény masszírozna...na ez igazán tökéletes!
20/32 r.sentinel válasza:
Minden es mindenki tokeletes alkotas es ugy jo ahogy van es fejlodesunk soran csak nagyszerubbe valik az, legyen szo barmirol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!