Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi közünk van nekünk Ádámékhoz?

Mi közünk van nekünk Ádámékhoz?

Figyelt kérdés

Feldobtam az előbb egy kérdést, h a nagy, hatalmas isten miért nézi végig, h egy 4 éves gyereket megerőszakolnak.

Erre mi a válasz?!

Isten azért nézi végig, mert Ádámék ettek a fáról...

Eleve a bűnöző szándéka az csak egy dolog, de attól még miért nézi végig?

Kit érdekel, h mit tettek, mi ez a kollektív elítélés?

Már a földi igazságszolgáltatás is ismeri, h ilyen nincs.

2013. nov. 7. 14:28
1 2
 11/14 titak ***** válasza:

Istenre sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy szeretné a gyerekeket azt nem.

3Móz 26:22.

És reátok bocsátom a mezei vadakat, hogy megfoszszanak titeket gyermekeitektől,...

4Móz 31.17

Most azért öljetek meg a kisdedek közül minden fineműt;...

Józs 6:20-21

És teljesen kipusztítának mindent, ... a gyermektől az öregig ...

Bír 21:24

... Menjetek el, és vágjátok le ... a gyermekeket is.

stb.

mind közül talán a legdurvább, mikor személyesen "gondoskodik" a gyerekekről:

2Kir 2:24

... megátkozá őket az Úr nevében, és az erdőből két nőstény medve jövén ki, szétszaggata közülök negyvenkét gyermeket.

Katy a pincéres sztorija meg annyira ki van csavarva, hogy már fáj. Az eredeti történetben a pincér letette az asztal közepére az ételt, majd mikor a vendég beleevett akkor jól pofán vágta.

2013. nov. 8. 09:11
 12/14 A kérdező kommentje:

Kössz Junior!

Jó látni, h egy bohócon kívül nagy a csendeség:)

2013. nov. 8. 09:17
 13/14 anonim ***** válasza:

A "bohóc" pedig befejezte ezen kérdésre adott válaszait, mert szócsatákba nem veszek részt.

S csak annyit még, hogy senki nem mondta, hogy ne segíts ha bajban látsz valakit.

Elmondom neked, hogy egyszer az utcán egy Roma házaspár az utcán veszekedett, és az anya egy gyermeket tartott a karjába, és a férje úgy ütötte az utcán.

Senki nem "mert" vagy akart szólni.

Én bizony oda mentem, és szépen elmondtam a fiatal embernek az állás pontomat, S ha mást nem de a gyermeket vegye figyelembe, ugyan mire nevelik fel ezt a szegény csemetét. Mit tanul a szüleitől.

Nem szólt, tovább ment s azóta se láttam kiabálni az utcán.

Katy Weaver

2013. nov. 8. 09:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmi.Az egyház azt akarja elhitetni az emberekkel,hogy törvényszerűen rosszak vagyunk,és nem tehetünk ellene semmit,illetve mégis csak tehetünk:Őket kell választani,és akkor el van simítva a dolog.Ennyi a nagy titok.
2013. nov. 9. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!