Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért képes Kent Hovind végig...

Miért képes Kent Hovind végig megnyerni a vitákat még a "legnagyobb" evolúció hívők ellen is?

Figyelt kérdés

Dr. Hugh Ross vs Dr. Kent Hovind:

http://www.youtube.com/watch?v=qNV6XYpX_XQ

Dr. Kent Hovind vs Dr. Mike Shermer:

http://www.youtube.com/watch?v=EB3TbeGz8xs

Dr. Hovind vs Dr. James Paulson, University of Wisconsin:

http://www.youtube.com/watch?v=Jpbny2tipr8

Itt pedig egyszerre hármat is legyőzött:

http://www.youtube.com/watch?v=meIg-TyDm-g

Mellékes kérdés (kíváncsiságból):

Van itt olyan evolúció hívő, aki okosabbnak érzi magát ezeknél az evolúció hívőknél, akiket legyőzött Kent Hovind?

2013. okt. 23. 08:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/124 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg kérdező:Tudnál válaszolni az én általam felvetett kérdésekre?Ezeket direkt úgy szemezgettem hogy Hovind ezeket kihagyta,szóal erre vagy neked vagy egy másik kreós pajtásodnak kéne válaszolnia,mert Hovind erről nem beszél.
2013. okt. 28. 15:20
 62/124 A kérdező kommentje:

De mit kell ezeken a dolgokon annyit vitatkozni?

Az én Istenem létezik és Kent Hovindnak pedig igaza van ezzel kapcsolatban és kész :D

2013. okt. 28. 17:25
 63/124 anonim ***** válasza:
97%

A te Istened nem létezik, Kent Hovind meg csak hülyeségeket magyaráz össze :D

A vita általában azért van, hogy előrébb jussunk, de ha te ez alól kibújsz 2 sorral, akkor a vita tényleg felesleges.

2013. okt. 28. 17:52
 64/124 anonim ***** válasza:
100%

"De mit kell ezeken a dolgokon annyit vitatkozni?

Az én Istenem létezik és Kent Hovindnak pedig igaza van ezzel kapcsolatban és kész :D"

OMG

[link]

Ilyen menekülőszöveget se olvastam még!Biztos kisült az agyad attól a szótól hogy longitudinális ,és ez nálad kékhalálhoz vezetett.Na bootold újra magad.

2013. okt. 28. 21:24
 65/124 anonim ***** válasza:
96%

58 vagyok.

Möbiusz-szalag nem hiszek én sem egy olyan embernek aki eddig semmit nem tett le az asztalra a hülyeségein kívül. Szerintem sem vita megnyerés az amikor ennyit mondonak : Isten teremtette. De hát ezt a vallási fanoknak nem lehet megmagyarázni. Az az igazság nem is akarom. Videókat meg azért nem nézem meg mert tudom mi a válaszuk a kérdésekre : Isten. Ebben csak annyi zavar hogy míg az egyik oldalon tények vannak a másikon meg egy "általunk" teremtett mindenható.

2013. okt. 29. 00:03
 66/124 anonim ***** válasza:
3%
Hovind,egy profi Creacionista! Aki mögött vagy 30 évnyi kutatómunka áll,és persze mélyen hivő ember! Ő a teremtésben hisz,és ezt terjeszti,és azon van hogy az embereknek elmondja azt amit Ő tud,amit az ő kutatói csoportja biztos alapokon,felkutatott. Nem humbug! A teremtésnek,Jézus Krisztusnak milliónyi bizonyitéka van,amig az evoluciós témák homályban tapogatóznak! Nem lehet több tiz milliós csontokat elemezni,mert nincs olyan anyag amivel lehetne! több tiz millió év alatt az izotop is elbomlott volna amivel vizsgálodnak! Ha valoban a föld keletkezésekor keletkezett az az izotóp! nem lehet kort biztosn meghatározni! És ne mondja senki,hogy a föld, a nap helyzete véletlen ami egy robbanásból alakult véletlenül igy! ha közelebb lennénk megsülnénk,ha távolabb megfagynánk! Hogy véletlen a keringés,hogy véletlen a bolygóink öszhangja,szinte másodpercre pontosan müködik minden!A természet,honnan tudná a pók,hogy hálót szöjjön,vagy fecske hogy fészket rakjon sárral-gallyakkal..A hold távolsága,,az ár-apály.dagály! ez mind a föld szolgálatában! ne mondja már senki hogy ha a világürben felrobban valami,,akkor az össze is rendeződik bólygókká,naprendszerré,és ezek felvesznek egy teljesen szabályos formát! Ott a nap,magfuzios égitest! nem robban fel,pedig több ezer fokon bomlik benne aaz anyag! és mégis,rendesen szabályozottan müködik a mi-föld javára! minden hasznos tulajdonságával! A károst megszüri a földünk! Minden ki van találva! minden rendezett! Ez nem lehet véletlen! Ez csak is egy tervező,kivitelező munkája lehet! aki tudta mit kell csinálni,és ugy alakitani-hogy mindenkinek jó legyen! Én nem akarok vitázni,sem okoskodni! de ezen a bolygón meg van az oka mindennek,és az nem véletlenek sorozata! ennyi véletlen nem létezik! Nem létezhet! Annyi z esély erre,mint egy Grand kanyon mennyiségü lexikont felrobbantani,és azok betüszerint rendeződve esnek egymásra! Nincs ennyi véletlen! A glaxis mélyétől,egész az óceánok mélyéig,mindeen teremtett,és jol kitalált öszhangban müködik! Mert Isten jókedvében teremtette világunkat,és azt amit látunk! Nincs is olyan technika amivel a csillagokig el lehetne látni! a lézer is kutyaf...a.. hiszen millionyi felhő,aszteroidafelhő,zavaró tényező lehet azon a távon,ami bezavarhatja a méréseket! Ennyire ne legyetek naivak! Ha meg nem hisztek a teremtésben,az a ti bajotok! A tegnapot sem lehet bizonyitani! Napoleon létezett? láttátok?? ugye nem! de létezett! mert elhiszed mert ezt tanitották,mert le van irva! A bibliát,több ezer évvel ezelött irták több tucat ember! és minden szava tökéletes,és igaz! és annak ellenére hogy kb 43 an irták,egybevág,és minden stimmel benne! Mert a Isten szava,a szentlélek segitségével iródott! nem vitázom,de ennyivel tartozom Istennek,és Hovindnak...
2013. okt. 29. 07:50
 67/124 anonim ***** válasza:
100%

„Ott a nap,magfuzios égitest! nem robban fel,pedig több ezer fokon bomlik benne aaz anyag!”

Ajjaj. Azt ugye tudod, hogy a Nap állandóan robban, csak a gravitáció miatt nem repül szét? Nem? Ajjaj.

Amúgy meg pár milliárd év, és vörös óriás lesz belőle, igenis robbanni fog egy szép nagyot.

„és mégis,rendesen szabályozottan müködik a mi-föld javára!”

Remélem történik a közeljövőben egy Carrington eseményhez hasonlatos napkitörés, majd akkor beszéljünk róla, mennyire a Föld (nagy betűvel) javára történik.

„A károst megszüri a földünk!”

Jó napozást nyáron dél és három óra között! Aztán ne csodálkozz, ha bőrrákot kapsz.

„Minden ki van találva! minden rendezett!”

Igen, az aszteroidák is jól ki vannak találva. Bármikor nekünk jöhet egy.

„Mert Isten jókedvében teremtette világunkat,és azt amit látunk!”

Tényleg virágos jó kedvében lehetett, amikor ilyeneket teremtett:

Hímoroszlánok, akik felfalják azokat a kicsiket, akik nem az övéik, hogy a nőstények hamarabb párosodjanak velük. És párosodnak is, a kicsinyeik gyilkosaival.

Nőstény rovarok, amik megeszik a hímet párzás után.

Kakukkfióka, ami még tojás korában megöli a „testvéreit”.

És még lehetne sorolni.

„Nincs is olyan technika amivel a csillagokig el lehetne látni!”

Szegény Hubble, forog a sírjában. Gondolom, ezt meg festették: [link]

„ mert elhiszed mert ezt tanitották,mert le van irva!”

Lásd Te, meg a Biblia tanítása. Te is naiv vagy.

2013. okt. 29. 08:11
 68/124 anonim ***** válasza:
3%
Igazából tudtam hogy ezt fogjátok reagálni,csodálkoztam volna ha nem! a föld védőpajzsát az ember tette tönkre,mint minden márt ezen a bolygón! a környezetet,a vizeket,mindent! mivel az ózonrétegnek annyi,persze hogy nem lehet a napra menni! A nap meg igen,vörö óriás lesz! TE ott leszel?? vagy elhiszed azt amit az EMBEREK mondanak!?? Ők aztán kitudnak számolni mindent miiló évekre mi? Olyan távolságokból,amit mérni sem tudnak pontosan! mennyetek már a sunyiba,,nagyokosok! Isten tökéletesre teremtette a világot,amit az ember tett tönkre! Az olyanok mint ti!
2013. okt. 29. 08:37
 69/124 anonim ***** válasza:
5%
Látni lehet,nem azt mondtam hogy nem! de azt csak a fények alapján! többnyire! millónyi km erekre,fényévekre soha! kitudja mit látnak? mivel egy csomo dolog lehet közben ami változik! én a távolságokat mondtam,azt nem lehet mérni!
2013. okt. 29. 08:40
 70/124 anonim ***** válasza:
0%
Evoluciót ismerő...ez jó! te mit tudsz az evoluciórol? amit a suliban tanitottak? vagy amit a neten olvastál?? na az nagyon sok! és biztosan valós! ezekszerint te is az óceánból másztál ki,vagy a fárol csüngtél alá!??
2013. okt. 29. 08:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!