A vèlemènyem a buddhizmusròl
szerintem nincsen nirvana ( kegalabb is szerintem ahogy leirja a budhizmus)
Az igazi nirvana a meditaciòban rejlik megtanit alkalmaszkodni segit beilleszkedni át lenditeni a nehèzsegeken elfogadni segit a feszultsegoldasban elgogadni a kornyezetedet
A lelkunk az agyunk ( materialis dolog) ha meghalunk resze leszünk a kornyezetunk korforgásának. A testünk minden aprò eleme egyè vállik a környezetünkkel ès ìgy születünk ùjja. Egy nagynak a rèszeikènt mikor egy anyag atomokbòl èpül fel.
Az èlet èrtelme a fajunk fenmaradása a tudás vágy a munka Az èlet èrtelme az amit te cèlnak tüzöl ki es az hogy hogyan ès kivel valòsìtod meg.
A nirvana at amikor elèred az agyadban azt az állapotot amikor megnyugodsz ès kiadtál feszültsèget egy boldogsag állapot amelyet az agyad temel endorfin hormon.Igy az èletedet boldogabbá teheted.
Én abban hiszek, hogy van lélek, amely leszületik, tehát léteznek előző életek is. És persze, a természet örök körforgásában, amely harmóniában van a lelki újjászületéssel.
Kelta őseim hite él bennem.
A vallásokròl ez a vallás az amely nevèben nem inditottak háborùt
ùgy gondolom hogy a legtöbb vallás tèvùtra tèrt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!