Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek erről s...

Mi a véleményetek erről s budhizmusròl?

Figyelt kérdés

2013. okt. 6. 23:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Akkor buddhizmus van itt Magyarországon, hogy hamarosan itt lesz a Nirvana :P
2013. okt. 6. 23:35
 2/17 A kérdező kommentje:

A vèlemènyem a buddhizmusròl

szerintem nincsen nirvana ( kegalabb is szerintem ahogy leirja a budhizmus)

Az igazi nirvana a meditaciòban rejlik megtanit alkalmaszkodni segit beilleszkedni át lenditeni a nehèzsegeken elfogadni segit a feszultsegoldasban elgogadni a kornyezetedet

A lelkunk az agyunk ( materialis dolog) ha meghalunk resze leszünk a kornyezetunk korforgásának. A testünk minden aprò eleme egyè vállik a környezetünkkel ès ìgy születünk ùjja. Egy nagynak a rèszeikènt mikor egy anyag atomokbòl èpül fel.

2013. okt. 6. 23:38
 3/17 A kérdező kommentje:

Az èlet èrtelme a fajunk fenmaradása a tudás vágy a munka Az èlet èrtelme az amit te cèlnak tüzöl ki es az hogy hogyan ès kivel valòsìtod meg.

A nirvana at amikor elèred az agyadban azt az állapotot amikor megnyugodsz ès kiadtál feszültsèget egy boldogsag állapot amelyet az agyad temel endorfin hormon.Igy az èletedet boldogabbá teheted.

2013. okt. 6. 23:45
 4/17 anonim ***** válasza:

Én abban hiszek, hogy van lélek, amely leszületik, tehát léteznek előző életek is. És persze, a természet örök körforgásában, amely harmóniában van a lelki újjászületéssel.

Kelta őseim hite él bennem.

[link]

2013. okt. 6. 23:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Tagadom az összes vallás dogmáit, tanait, de a buddhizmus-t tartom a legártalmatlanabb vallásnak.
2013. okt. 6. 23:56
 6/17 A kérdező kommentje:
szerintem nincs előző ès következő èlet.Èlet csak egy van aztán meghalunk ès a környezetünkbe olvadunk bele igy minden egyes atomunk egy nagy egèsz rèszèt kèpezi. Nincs mùlt amibe vissza tèrhetünk ès jövő amit előre láttunk csak most van.a jelen. Nincs menyország ès pokol.
2013. okt. 6. 23:59
 7/17 A kérdező kommentje:

A vallásokròl ez a vallás az amely nevèben nem inditottak háborùt

ùgy gondolom hogy a legtöbb vallás tèvùtra tèrt!

2013. okt. 7. 00:03
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is ezért mondtam, hogy ez a vallás a legelfogadhatóbb vallás. A vallások közül csak ez nem antipatikus.
2013. okt. 7. 00:05
 9/17 A kérdező kommentje:
mièrt van szüksèg vallásoka egy mankò hogy elviseljük az èlet gyötrelmeit! De rajtad mùlik milyennè teszed az èletedet? Mit hogyan teszel cselekszel es kivel?Minden ùt vezet valahová..
2013. okt. 7. 00:07
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem már szétrobban a fejem a sok endorfintól :D
2013. okt. 7. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!