Miért hiszékenyek ennyire az emberek a 21. században?
Én se értem, hogy az enyém miért lett lepontozva. Én kifejezetten a hiszékenységre gondoltam, és nem magára a hitre. Az iskolás példát és úgy adtam, meg, hogy mit NEM tanítanak, nem pedig arra adtam a hangsúlyt, hogy mit IGEN. Jójó mindkettő fontos, de én csak az egyikkel foglalkoztam, a másikkal nem.
Egyébként üzenem annak a válaszolónak, aki kételkedik az evulócióban, hogy túl értékeli az emberi nyelvet. A művészeti készség meg pláne nem mérvadó. A prérikutyák is csak ugatni makogni meg csattogtatni tudnak, de rémisztő pontosságal írják le a környezetüket fajtársaiknak. A színeket is megtudják különböztetni, és több formában kommunikálni egymással. Csak azért, mert neked a magokás nem mond semmit, attól még bőven lehet benne információ. A gorillák is csak anatómiai okokból nem tudnak úgy kommunikálni, mint mi, de az értelmük meg van hozzá.
Kérdező:Ezen mit boncolgassunk még többet?három fő ok:
-családtól és környezttől kapott beidegződéés
-szellemi gyengeség,és állandó kézfogásra való szükség
-olvasottság hiánya
Ezen nincs mit tovább beszélni.Ez a három az összes hitre ráhúzható és meg is felel,max az adott személyben a komponensek mértéke tér el.
És a spirituálisan turbózott görcsnek:ugye tudod hogy kommunikálni lehet fénnyel,hanggal,mozdulatokkal,színekkel,szagokkal?Akkor a szent jános bogarak fény lények?A kaméleonok szín lények?A méhek tánc lények?Mert ha az ember szó lény akkor az előző megállapítások mind helyesek.Ezek szerint isten a méhek teremtésénél 8-as alakban táncikált,közben ide-oda riszálta a potrohát és köröket írt le.Mert hát a méhek tánc lények...
Az a különbség hogy mi a tapasztalataink alapján hisszük el mi igaz, míg ti a tankönyvből tanult dolgokat, utánajárás nélkül hisz a tudomány a leghatalmasabb minden szava szent és tévedhetetlen. Istent és a tudományt nem lehet összehasonlitani, nem is ezt akarom mondani, csak mondom hogy ti is hiszékenyek vagytok nem kell ehhez vallás.
És ne provokálj mert kétlem hogy ezeket élőben a szemembe mernéd mondani
Utolsó:Miért?Nem tudod leellenőrizni hogy a Callisto létezik?Elmész egy obszervatóriumba és megnézed.Nem tudod leellenőrizni hogy London létezik.Repülőre szállsz és elmész.Nem tudod leellenőrizni hogy a vas 7,6 g/cm sűrűségű?Mérlegre teszel egy vaskockát és leméred.
A tankönyveknek max a villámtanuló,bevágós diákok hisznek,akik más nap már nem is emlékeznek a tananyagra.Aki viszont felépíti az agyában a dolgok rendszerét (miért függ össze a vegyértékelektronok száma a fősorozattal,miért van összefüggésben a szín a fény hullámhosszával) az könnyen visszaláthatja a világban a tudása helyességét.
Én is fikáznám a matematikusokat hogy csak elhiszik hogy 3 a másodikon kilenc,mert én nem tudok hatványozni,de az attól még kilenc.
Látod látod!Nem a te tudásod határozza meg a valóságot utsó.
(+1:POont a spiritualizmust nem lehet leellenőrizni.)
Nem tudom hogy lehetnek ennyire hiszékenyek, komolyan. Igazad van.
Nézd meg ezt a tudománynak nevezett valamit. Azt mondják, hogy olt előember, meg ősember, meg evolúció, holott semmi bizonyíték, semmi lelet, mégis annyira mélyen hisznek a véletlen okozta világunkban, miközben semmire sincs válasz, hogy az iskolában tényként tanítják és az emberek simán benyalják, elhiszik és meg sem fordul a fejükben, hogy megkérdőjelezzék. Én sem tudom erre a választ, mármint a kérdésedre.
enngé
A magadfajták miért érzik feltétlen szükségét, hogy lépten nyomon porbaalázzák önmagukat?
Vagy ha szarkazmus, akkot elég rosszul csinálod.
teljesen igaza van enngé-nek - (ugyanerről írtam a 9-ben) Szó sincs porba alázásról (a fogyasztói idióta materialista tömeg lett porba alázva)
A következő megy 50 éve:
Bármilyen mocsok fekáliára ráírják, tv-ben elmondják: 'tudósok laboratóriumban kutatók mérték, bebizonyították a brit kutatók (ez volt régen a világhírű szovjet tudósok kifejezés de hát változnak az idők) a tudomány stb '
- akkor azt BEVESZIK.
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!