Miért hiszékenyek ennyire az emberek a 21. században?
:)10:)) (Szólények vagyunk, az ember szóval teremtetett.)
*
a hitet és a hiszékenységet nem kell összemosni-
Az alapvetően negatívnak tartott hiszékenységről egy érdekesség: a pszichológusok mérései szerint :
a kreatív emberek gyakorta hiszékenyebbek..
12-es utána van nézve a dolgoknak. És nagy ívben teszek a materialista -evolucionista nyelvészeti babonákra.
Te se légy hiszékeny a XXI. században:)))
Kitűnően látható a nyelvek involúciója: ha megfigyeled nyelvészeti szempontból:
az indogermán ős: szanszkrittól - a latin - és az újlatin nyelveket.
üdv, jó "utána-nézést"
-aanna-
"(Szólények vagyunk, az ember szóval teremtetett.) "
Ezt egy némának inkább ne mondd, mert akkora maflást lenyom, hogy a fal adja a másikat... :) Csak egy baráti jótanács :D
"Ezt egy némának inkább ne mondd"
Köszi a jó tanácsot, és a rohadt lepontozásaitokat, amivel mindig fölénybe kerültök
(lehet, hogy egy hangyányit többet foglalkoztam a beszéd-beszédérzék-szóérzék témával, de azért a jó tanács mindig jó)
viszlát
"És nagy ívben teszek a materialista -evolucionista nyelvészeti babonákra.
Te se légy hiszékeny a XXI. században:))) "
Ja, hogy te teszel az egzakt követelményrendszereknek megfigyelő, empirikusan bizonyítható és bizonyított eredményekre. Így már világos, köszi.
"Kitűnően látható a nyelvek involúciója: ha megfigyeled nyelvészeti szempontból:
az indogermán ős: szanszkrittól - a latin - és az újlatin nyelveket. "
Egyébként profi szinten csúsztatsz. Te a nyelvek kialakulásának metodikájáról állítottál butaságokat.
Utána szépen elcsúsztattad a témát egy olyanra, ami ugyan hasonlít az eredeti témára, de nem az. Mert a meglévő nyelvek és nyelvcsaládok egymáshoz való kapcsolata nyelvészeti kérdés, magának a nyelvnek a szerepe és létrejöttének neurológiai háttere evolúciós kérdés.
Nem tudom miért lett lepontozva a válaszom:)
Van amelyikőtök még egy lecsót sem tudna egyedül megfőzni és nem bántásból írom...
A gyógyszergyártó cégekben is megbíztok. Hisztek abban, hogy a gyógyszerek célja a gyógyítás. Mert néhány ember azt mondja, hogy az.
Vagy egy laborban mindent lecsekkoltok?
Az egész világ hit és tanulás. Más kérdés, hogy mennyire van alapja és mekkorák a kockázatok.
" magának a nyelvnek a szerepe és létrejöttének neurológiai háttere evolúció"
Nem csúsztatok, a nyelvek hanyatlása (amit nyelvészeti szempontból egyértelműen láthatsz) összefügg a nyelvek involúciójával és azzal,hogy az evolúciós elképzelések (azok csúsztatnak de rohadt nagyot) tévesek
hogy Ἐν ἀρχῇ SZÓLÉNYEK VAGYUNK
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος.
(pontozzatok, az minden fegyveretek, nekem a szó a fegyverem ,de az itt nem magasabb rendű, a röfögésnél, ezért megyek elfele, törlöm a kérdést )
"Le vagyok győzve, (győzelem ha van)
de nincs, akinek megadjam magam."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!