Ateisták nektek tetszik ez az oldal?
Én keresztény vagyok, és az én szemszögömből ez nevetséges. Az rossz emberek alapján ítéli a vallást, szüntelen ecseteli hogy a Talmud milyen rossz miközben a keresztények nem is hisznek benne, ráadásul a szerző gondolatait is belemagyarázza a vallásba, melyeket valószínűleg az LSD élményei során szerzett, mindezt halálfejes, sátánista dekorációval, szerintem hányás.
Én ateista vagyok, de ez az oldal egy nagy baromság. Szerinte a biblia hülyeség, de az ezotéria és a spiritualizmus az nem :D
Tök nyilvánvaló dolgokról ír egyébként, csak eltorzítva és kiegészítve a saját hülyeségükkel. Először a sok csontváz láttán azt hittem, hogy valami troll oldal lehet, de mikor végigolvastam, akkor rájöttem, hogy csak simán hülyék :D
Viszont az utolsó mondatrész elgondolkodtató:
"Idézet a zsidó Talmudból:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: “Mikor a Messiás eljön, minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.”
Ez már negatív értelemben bőven túlmutat az ateizmuson.
Nem mindenki ateista, aki nem keresztény.
Ez inkább már antiteizmus, nem ateizmus.
Egyébként nem, a nagy része baromság, de azért helyenként tartalmaz igazságokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!