Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tetszik ez a facebook-os...

Nyitrai János kérdése:

Hogy tetszik ez a facebook-os oldal?

Figyelt kérdés
[link] véleményekre vagyok kíváncsi. Tudom még nincs sok kép fent de jöhet hideg meleg. De a bunkó megjegyzéseket mellőzétek légyszíves! :)

2013. aug. 24. 17:24
 1/3 anonim válasza:
Szerintem jó.. nekem tetszik!! :)
2013. aug. 26. 18:01
 2/3 papuska123 válasza:

Szép napot kívánok önnek!

Kérem olvassa végig levelem, mivel ez nem kérésnek szánom, hanem ajánlásnak. Egy fiatal embert, ki jelenleg 16 éves, mivel szeptember végén tölti a 17 életévét, fiatal nagyon, őt már 3 éve a költészet és az embereken való segítség érdekli. Szövegeket ír és ha kell felszólal a emberekért és a természetért egyaránt. S közel 60 verse van eddig ami az interneten megtalálható védve. Nagyon jó érzéssel tölti el ha segíthet másokon, vagy ha örömet okozhat másnak. Ő egy igazi jó ember, olyan, mint te. Kicsit eltérek, de nemsoká folytatom a róla való írást. Én azért ajánlom önnek, mivel ilyen jó embert bekell mutatni az országnak, világnak és érzem, hogy ön megpróbál segíteni a fiatal embernek. S folytatom a bemutatását. Kicsiny kora óta csúfolják, bántják amiért ő ilyen segítő szándékú illetve művészet párti illetve verseket ír. Jóval komolyabb, érettebb kortársainál. Ő egy nagyon jó ember, mivel segít másokon ahogy írtam előbb, s ez nem mondható el kortársairól. A mai fiatalok többsége inkább bántja, de ha nem is akkor se foglalkozik öregekkel. Internetes rádiós műsorvezetőnek is kipróbálta már magát, most meg internetes újságba ír, hogy a fiatalokat ráébressze arra, hogy segítsen másokon. Szeret a természetben lenni, és a háziállatokkal, mivel úgy tartja ők elfogadják az embert olyannak amilyen, és szereti is a gazdáját.

Röviden ennyit tudok mondani róla és remélem elolvassa levelem és küld el választ vele kapcsolatban.

Íme a fiatal nagyon jó ember facebookos oldala:

[link]

Kérem figyeljen fel rá, és ha tud segítsen neki, jó ember az illető és tudnia kell az embereknek, hogy vannak még segítőkész, jó emberek.

Előre is köszönöm a segítséget. Az ő tudta nélkül írtam önnek, de tudom, hogy örülne neki , ha tudná.

Like oldalát! ő is ír olyan szövegeket is ami segíthet. Hivd ismerőseid. Legyen sok olvasója. Megérdemli.

Viszlát!

2013. aug. 31. 10:41
 3/3 anonim válasza:
Csak felületesen átfutottam az oldalad, nem hiszem, hogy követném. A legtöbb képpel már találkoztam máshol, így nem túl eredeti. Ha nem tucatblogot akarsz szerkeszteni, akkor próbálj meg ne tucatoldalakról szedni anyagot, hanem kutass és írj, ne csak képeket ossz meg, amik lógnak a levegőben.
2013. okt. 23. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!