Hogy tetszik ez a facebook-os oldal?
Szép napot kívánok önnek!
Kérem olvassa végig levelem, mivel ez nem kérésnek szánom, hanem ajánlásnak. Egy fiatal embert, ki jelenleg 16 éves, mivel szeptember végén tölti a 17 életévét, fiatal nagyon, őt már 3 éve a költészet és az embereken való segítség érdekli. Szövegeket ír és ha kell felszólal a emberekért és a természetért egyaránt. S közel 60 verse van eddig ami az interneten megtalálható védve. Nagyon jó érzéssel tölti el ha segíthet másokon, vagy ha örömet okozhat másnak. Ő egy igazi jó ember, olyan, mint te. Kicsit eltérek, de nemsoká folytatom a róla való írást. Én azért ajánlom önnek, mivel ilyen jó embert bekell mutatni az országnak, világnak és érzem, hogy ön megpróbál segíteni a fiatal embernek. S folytatom a bemutatását. Kicsiny kora óta csúfolják, bántják amiért ő ilyen segítő szándékú illetve művészet párti illetve verseket ír. Jóval komolyabb, érettebb kortársainál. Ő egy nagyon jó ember, mivel segít másokon ahogy írtam előbb, s ez nem mondható el kortársairól. A mai fiatalok többsége inkább bántja, de ha nem is akkor se foglalkozik öregekkel. Internetes rádiós műsorvezetőnek is kipróbálta már magát, most meg internetes újságba ír, hogy a fiatalokat ráébressze arra, hogy segítsen másokon. Szeret a természetben lenni, és a háziállatokkal, mivel úgy tartja ők elfogadják az embert olyannak amilyen, és szereti is a gazdáját.
Röviden ennyit tudok mondani róla és remélem elolvassa levelem és küld el választ vele kapcsolatban.
Íme a fiatal nagyon jó ember facebookos oldala:
Kérem figyeljen fel rá, és ha tud segítsen neki, jó ember az illető és tudnia kell az embereknek, hogy vannak még segítőkész, jó emberek.
Előre is köszönöm a segítséget. Az ő tudta nélkül írtam önnek, de tudom, hogy örülne neki , ha tudná.
Like oldalát! ő is ír olyan szövegeket is ami segíthet. Hivd ismerőseid. Legyen sok olvasója. Megérdemli.
Viszlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!