Isten miért pont Júdeába, ahol a Föld lakosságának kb.2%-a élt, küldte Jézust téríteni?
A csodák nem bohóc mutatványok. Csendben és titokban szoktak történni és ott vannak az orrod előtt, csak nem ismeritek fel őket.
A jövő nem létezik, nincs miért látni.
De gondolkozz el ezeken a sorokon:
A prédikátor Salamon könyve » 3. fejezet
"15. Ami most történik, régen megvan, és ami következik, immár megvolt, és az Isten visszahozza, ami elmult."
A szabad akarat nem azt jelenti, hogy te isten vagy és bármit megtehetsz. Hanem tudsz dönteni és ezért felelős vagy.
Nem kellene mindig vádolni az Úrt valamivel.
Mert az ő igazsága, az igazság.
Mi értelme lenne szerinted, ha minden egy pillanatban eldőlne és megtörténne? El sem hinnéd...
Idéznél egyébként a Bibliából, hogy hol sérül az ember szabad akarata a próféciákkal kapcsolatban?
Bár én ajánlom neked Jónás történetét.
A jövő eléggé képlékeny haver, ezt tudnod kéne, ha nem hiszed akkor nézd meg a Vissza a jövőbe sorozatot, meg fogod érteni.
Figyelj nem érthetjük Isten mit miért tett, ezért ISTEN!!! nem tudjuk felfogni, de picit olvasgasd a bibliát és lehet ha odafigyelsz megérted;)
Ugyan az vagyok, Én feltételezem, nem mondtam h ez a 100%os igazság. Ez az én véleményem, ahogy tanultam.
Am kérdésedre visszatérve: az a 2 %volt ugye a választott nép akik közül sokaknak nem nyílt fel a szemük, de a hit mégis elterjedt...igaz néha csúnya dolgok történtek Krisztus nevében és voltak elvetemültek( lásd önsanyargatók) de akkor is a végeredményt kell nézni. Nem töprengeni kell a múlton hanem emlékezni kell arra.
Nagyon káoszként írtam le, de remélem érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!