Ha saját vallásom van, és magamban hiszek az normális?
Figyelt kérdés
Mybyt vagyok mióta csak az eszemet tudom. Öntörvényű vagyok soha nem hátrálok meg, szigorú tekintetem mindenkire lesújt. Beképzelt vagyok.2013. aug. 22. 13:16
11/17 anonim válasza:
Saját vallásod van? Hát ez nem semmi.
A vallásoknak általában van:
1. Kozmológiája (a teremtésről való beszámolója)
2. Teológiája (tanítása az Istenségről)
3. Antropológiája (tanítása az emberről)
4. Etikája (erkölcstana, mi a jó és mi a rossz)
5. Rituáléja (szertartásrendje)
Ezek a dolgok minden vallásnak részét képezik. A tiedé is egy ilyen komplett vallás? A Te vallásod szerint a világ hogyan keletkezett?
12/17 A kérdező kommentje:
Nos kicsit lehet hogy túloztam a "vallás" szóval, nálam arról van szó hogy egy Ahe nevű istenben hiszek, aki a régmúlt időkben kettévált. Az egyik énje lett Ahe Mubut a másik pedig Ahe Mybyt. Ők ősidők óta versengenek egymással, és ebbe bevonták az emberiséget is. Ahe Mybyt belém költözött, engem választott ki arra, hogy Ahe Mubut ellen harcoljon felerősödve, és Mybyt Fáraó lettem. Tudom elég hihetetlenül és hülyén hangzik, még számomra is, ezért kérdezem, hogy ez normális-e. És magamban hiszek, mert Ahe Mybyt bennem él.
2013. aug. 30. 14:27
13/17 anonim válasza:
Őszinte részvétem. Orvoshoz menj azért, hátha gyógyítható.
14/17 anonim válasza:
Akkor neked nem saját vallásod van, hanem Istenség inkarnáció vagy!
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez igazán megtisztelő, erre még nem is gondoltam ilyen formában. Ez a meglátás még jobban felerősítette a hitemet abban hogy gyakoroljam Mybyt Fáraó-i tevékenykedésemet!
2013. szept. 2. 13:02
16/17 A kérdező kommentje:
Ez a videó az én tiszteletemre készült, ráadásul a Mubutok készítették, mert tudják hogy mi az a Mybyt hatalom és tisztelnek engem! http://www.youtube.com/watch?v=QEHcUJNe1MI
2013. szept. 2. 17:21
17/17 anonim válasza:
Herbert Frank Dűnéjében Gaius Helen Mohiam Tisztelendő Anya megkérdi az ifjú Paul herceget, hogy mit jelent uralkodni?
Mire Paul úgy válaszol: - Parancsolni másoknak!
Az öregasszony fejcsóválva hümmögi:
- Nemcsak tanulnod kell, de felejtened is van mit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!