Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek mindig is lesznek...

Komlós Henrietta kérdése:

Szerintetek mindig is lesznek a világon fundamentalista keresztények?

Figyelt kérdés
Az rendben van, hogy a kereszténység kultúra, és mint olyan, addig fennmarad, amíg az emberiség életben van, de vajon ugyanez vonatkozik a kreacionista szektákra is, akiket a Lapos Föld Társaság (és egyéb képtelen társulatok) tömörítenek?

2013. aug. 21. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem, az első mondat sem magától értetődő. Az alapkérdésre: az attól függ, az emberi butaság meddig marad fenn.
2013. aug. 21. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Ameddig a föld kerek, mindig lesznek keresztények, de mivel a föld tök lapos, jò lesznek a fundik is.
2013. aug. 21. 15:42
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát emberi butaságból nincs hiány, az biztos!

2-esnek csak egy reklámidézet: "metált bírod?" XD

2013. aug. 21. 15:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem lesznek keresztények se mindig, ahogy az ókori egyiptomiak vagy a görögök vallásának sincsenek manapság hívei. Fundamentalisták viszont mindig is lesznek, csak nem keresztény fundamentalisták, hanem az aktuális vallások fundamentalistái.
2013. aug. 21. 16:01
 5/12 anonim ***** válasza:

Ostobák mindig is voltak, vannak, és lesznek. A jövőben talán csak annyi fog változni, hogy az emberek nem "hülyék" lesznek tudást illetően, hanem szánt szándékkal lázadóak. Itt van pl. ez a Kent Hovind. Szerintem nem hülye, hanem ostoba (ez nálam mást jelent). A manipuláláshoz is kell ész.

Valamilyen úton-módon egyes embercsoportok megtalálják a módját, hogy arcon köpjék a többieket, mondván, hogy tévednek. Véleményem szerint az időfolyamán csak az "eszközeik" változnak meg.

2013. aug. 21. 16:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Bírom hát, egyik kedvencem:)

Szinte az összes műfaját meghallgatom. Bár számtól függ, nem stílustól és együttestől, hogy mit szeretek.

Inkább a szomorkásabb, lassabb, elvontabb, dallamosabbak zenéket szeretem.

Pl.

http://www.youtube.com/watch?v=z5eQRHEJtcw

De neked ezt küldöm:

http://www.youtube.com/watch?v=d_E7oamupsQ

2013. aug. 21. 19:46
 7/12 anonim ***** válasza:
A kétezer éves tan már a középkorban meghasonlott önmagával, ezért jött létre rengeteg változata, állítólag kétszáznál is több felekezet. Mindez kevés, manapság egyre többen kételkednek benne és előbb, utóbb elenyészik, akárcsak a többi fanatikus szóbeszéd.
2013. aug. 21. 22:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Lost in the Darkness (R.I.P.):

Én is köszönöm a linkeket, egyik zenekart sem ismertem eddig sajnos, pedig nagyon jók.

2013. aug. 22. 09:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Sztem szavazzuk meg, hogy Darkness még linkeljen, más együttesektől is, annak lesz a legtöbb értelme.
2013. aug. 22. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Mánmint ezt komolyan mondtam, én is "metált szeretem".
2013. aug. 22. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!