Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az időszámítás Isten találmánya?

Az időszámítás Isten találmánya?

Figyelt kérdés

Van ilyen jellegű kérdés a vallás rovatban, de azt nem mindenki olvassa, érdemesnek találom szélesebb körben megvitatni.

Hogyan volt nappal és éjszaka, ha még nem volt Nap, meg Hold, sőt még a csillagok sem?

szóval:

És lőn este és lőn reggel, első nap - de sajnos még nincs Nap, mitől volt akkor nap?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..

Innen vettem

2013. aug. 20. 13:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Miért, milyen vagyok, és mi a vallásom?

:D

2013. aug. 21. 21:40
 22/23 A kérdező kommentje:
Fanatikus
2013. aug. 22. 19:28
 23/23 anonim ***** válasza:

fanatikus: megszállottan rajongó, vakbuzgó; féktelen, türelmetlen

forrás: [link]

Nem vagyok megszállott, csupán ragaszkodok olyan igazságokhoz, melyek bizonyságul adattak nekem. De ha belegondolsz, szegről-végről éppen így teszel te is, vagy a harmadik is. Nem vagyok féktelen, bár többször kellene lefékeznem az előtt, mielőtt megteszem. Türelmetlennek meg nem tartom magam. (Talán mások sem)

Radikális, fundamentalista, kreacionista keresztény. Ez talán pontosabb lenne. És valóságosabb is. Köszönöm!

:D

2013. aug. 22. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!