Szerintetek az itt válaszoló vallásosok, akik mindent elítélnek, mitől ilyen frusztráltak?
Tipp:
Az utóbbi néhány hónapban az értelmes vallásosok kikoptak, az itt maradók és újonnan érkezők viszont többnyire keményvonalas fundamentalisták, valószínűleg szexuális élet nélkül, ezért frusztráltak. Mivel az egyetlen dolog az életükben a vallás, ami jelen esetben ráadásul épp a problémáik forrása is, agresszíven reagálnak a kritikára és támadásokra.
Hát azért említsük meg,hogy Tisztelet a kivételnek!
Nagyon kedves értelmes hívőkkel találkoztam már itt a GYK-n is :) Olyanokkal is,akikkel bár nem értek egyet,de kulturáltan tudnak viselkedni.
Igaz a kérdés konkrétan a "frusztrált" hívőkre értendő,de az ilyenekről meg csak annyit,hogy nem igazi hívők.
S, azzal,hogy mindenki mást lehurrognak magukon kívül,azzal csak az a benyomást keltik (legalább is nekem),hogy csak magukat próbálják győzködni,mármint,hogy ők igaz hívők és a jó úton járnak.Na kérem szépen ez igazi hívőkre nem jellemző. Szerintem ebben mindannyian egyetérthetünk világnézetünktől függetlenül is :-)
Akinek nem inge, ne vegye magára! (gondoltam ezt még ide írom :D )
En akkor akadtam ki, mikor a Csaladi Kapcsolatok rovatban egy holgy azt irta, hogy nem kivanja megkeresztelni a gyermeket, es erre vallasos emberektol olyan reagalasokat kapott, hogy "az ilyennek golyo kell" es "az ilyent egy ferfi jol el kellene verje".
Csak remelni tudom, hogy ezek csak az internet nevtelensege moge bujt trollok, de akkor is nyugtalanito, hogy egyesekbol ezt hozza ki a vallas.
Ezt meg is lehet fordítani, hogy szerinted az itt válaszoló atesiták, akik mindent elítélnek, mitől ilyen frusztráltak? De így sincs semmi értelme.
Tipikus ostoba kérdés, a valláskritika, nem a vallásos személyek kritikája, hanem a vallás kritikája, persze, csak annak, aki szeret gondolkodni, és nem szeret szeméyleskedni. A kérdésed alapján, te tűnsz a legfrusztráltabbnak jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!