Glock21 kérdése:
Miért van az hogy rengeteg kérdésnél van egy pár olyan bunkó válaszoló aki belehalna ha nem írná le hogy "ott a google! "? Holott ez nem is válasz a kérdésre.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 18:57
1/6 anonim válasza:
Mert rengeteg kérdésnél hamarébb kapna választ a kérdező, ha a Googleba beírná!
2/6 ettro válasza:
Gondolom unatkoznak. Vagy nekik túl egyszerű a kérdés, mert tényleg meg lehet találni a neten könnyen.
De az igaz, hogy van nagyon sok olyan téma amit hiába keres az ember, vagy nem talál vagy éppen olyan idegen nyelven érné el amit ő nem ért. Ilyen esetekben tényleg jó, ha itt tud valaki segíteni.
3/6 anonim válasza:
Volt már, hogy én is itt kérdeztem valamit. Mikor megkaptam a google hivatkozást, tényleg nagyon egyszerű volt.
Csak valahogy nem jó helyen kerestem.
Bocsi, de vannak még ilyen mazsolák.
Viszont nagyon jól esett, hogy nem osztotta nekem az észt senki..:)
Van pár olyan korosztály, akiknek nem olyan egyszerű a gép használata.Fiataloknak természetes, hiszen ebben nőttek fel..Anyáinknak, sőt nagyanyáinknak nagyon nehéz ám megtanulni..
4/6 A kérdező kommentje:
A valós életben egyre több beszélgetésben hallom hogy "nézd meg a google-t!" Erre én azt gondolom a k..va a..ád. Azért vagyunk emberek, és van szánk, fülünk hogy kommunikáljunk beszélgessünk, kérdéseket tegyünk fel egymásnak, és válaszokat adjunk, kapjunk. Jó dolog a google, internet, de nagyon sok, főleg fiatal embert nagyon elsilányít.
2013. ápr. 4. 15:45
5/6 anonim válasza:
most komolyan kitöröltetted a válaszom?:D
6/6 A kérdező kommentje:
Nem én, azt sem tudom hogy kell.
2013. ápr. 4. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!