Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ezen az...

Miért van az, hogy ezen az oldalon szinte minden kérdésnél van bunkó válasz?

Figyelt kérdés
Én nem értem.... Sokszor felteszek egy kérdést, ami számomra elég fontos, és kapom rá a bunkóbbnál bunkóbb válaszokat, amik kioktatnak... De nem értem, nem az a lényege ennek az oldalnak, hogy segítsünk mások kérdéseinek megoldásában?
2013. márc. 15. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Hol teszel fel kérdéseket? Melyik témában?

Mutatnál néhány példát?

2013. márc. 15. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Azért ez ebben a formában nem igaz...
2013. márc. 15. 20:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Már másik felhasználófiókom van, ezért nem tudok példát mondani. De volt, hogy szerelem/szex kategóriában tettem fel kérdéseket, és nem, nem az idióta lehetek-e terhes, ha 5x megb@sztak gumi nélkül típusú kérdésekre gondolok, hanem egyszerű dolgokra, mert én bizonytalan voltam, meg elég tapasztalatlan, aztán gondoltam itt valaki tutira tud válaszolni...
2013. márc. 15. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg olyat írhattál, amit a többiek nem tudhatnak és nem tudnak segíteni benne.

Abba a kategóriába sok az idióta és a troll. A vallás/valláskritikában sokkal kevesebb ilyen van.

Szerintem keress másik kategoriát. Ott a legtöbb unatkozó tini és sérült.

2013. márc. 15. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne okoskodj kérdező, nincs nagyobb bajod??? most komolyan??? -.-

Nem, nem csak gondoltam még nem volt buknó válasz :P

amúgy viccet félretéve én is sokszor megfigyeltem már... talán mivel a net mögül okosnak és fontosnak érzik magukat az emberek, így nem is tartják lényegesnek hogy kedvesek legyenek...

2013. márc. 15. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Az emberek egy nem csekély része ilyen. Kihasználja az anonimitást és gátlástalanul odaböfögi a hülyeségeit vagy kevés információ alapján ítélkezik...
2013. márc. 15. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Sajnos, gyakori itt, úgy tűnik, egyesek nagyon unatkoznak és nincs jobb dolguk, mint kötekedni, sértegetni vadidegen embereket, arc nélkül. Ha már érdemlegeset, hasznosat nem tudnak írni, miért kell trollkodni?

De sok más blogon, fórumon tapasztalom ezt. Sokszor a hozzászólásokat el sem olvasom egy adott témával kapcsolatban, mert csak felidegesít a sok bunkó, és rosszindulatú hozzászólás. Különösen igaz ez az Indexhez tartozó oldalakon. Pszichológiai és szociológiai tanulmányt lehetne ezekről írni. én csak arra tudok gondolni, hogy sokan csak a frusztrációjukat élik ki. Lehet, hogy a hétköznapi életben meglapulnak, mint a nyúl a fűben. Csak a neten nagy a pofa.

2013. márc. 15. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Annak örülj hogy Bunkóországban azért mégis kapsz néhány normális választ is.Senki nem veszi észre hogy hazánk népességének nagyobbik része az említett szerszám jeletlen képviselője? Azért tart itt az ország ahol.Az istenadta nép termelte ki magából az egymást követő siralmas kormányokat is.
2013. márc. 15. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:
AZÉRT! :d
2013. márc. 15. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:

mert az emberek többsége bunkó, csak itt meg is engedheti magának.

másrészt ha a szerelem-szex témában teszel fel kérdést, számíts rá, hogy enm a kultúrközeg fog válaszolni.

2013. márc. 16. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!