Miért van az, hogy ezen az oldalon szinte minden kérdésnél van bunkó válasz?
Hol teszel fel kérdéseket? Melyik témában?
Mutatnál néhány példát?
Akkor valószínűleg olyat írhattál, amit a többiek nem tudhatnak és nem tudnak segíteni benne.
Abba a kategóriába sok az idióta és a troll. A vallás/valláskritikában sokkal kevesebb ilyen van.
Szerintem keress másik kategoriát. Ott a legtöbb unatkozó tini és sérült.
Ne okoskodj kérdező, nincs nagyobb bajod??? most komolyan??? -.-
Nem, nem csak gondoltam még nem volt buknó válasz :P
amúgy viccet félretéve én is sokszor megfigyeltem már... talán mivel a net mögül okosnak és fontosnak érzik magukat az emberek, így nem is tartják lényegesnek hogy kedvesek legyenek...
Sajnos, gyakori itt, úgy tűnik, egyesek nagyon unatkoznak és nincs jobb dolguk, mint kötekedni, sértegetni vadidegen embereket, arc nélkül. Ha már érdemlegeset, hasznosat nem tudnak írni, miért kell trollkodni?
De sok más blogon, fórumon tapasztalom ezt. Sokszor a hozzászólásokat el sem olvasom egy adott témával kapcsolatban, mert csak felidegesít a sok bunkó, és rosszindulatú hozzászólás. Különösen igaz ez az Indexhez tartozó oldalakon. Pszichológiai és szociológiai tanulmányt lehetne ezekről írni. én csak arra tudok gondolni, hogy sokan csak a frusztrációjukat élik ki. Lehet, hogy a hétköznapi életben meglapulnak, mint a nyúl a fűben. Csak a neten nagy a pofa.
mert az emberek többsége bunkó, csak itt meg is engedheti magának.
másrészt ha a szerelem-szex témában teszel fel kérdést, számíts rá, hogy enm a kultúrközeg fog válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!