Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Belegondoltál abba, hogy...

Belegondoltál abba, hogy lehet hogy valakivel összekapsz az oldalon az egyik kérdésnél, de legközelebb egyikőtök segít épp a másiknak, de nem is tudsz róla? Mert ugye anonimak vagyunk.

Figyelt kérdés

Így egyszerre utálod és örülsz neki.

Milyen érzés???

2009. máj. 27. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen, mivel - az oldal anonimitasa kapcsan - nem tudok rola. Ha nem tudom, nem faj.
2009. máj. 27. 17:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolatolvasónak kellene lenni ahhoz, hogy erre a kérdésre választ lehessen adni :D Nem tudjuk, hogy ki a másik, tehát azt se tudjuk, hogy éppen ő segített, és ő se tudja, hogy kinek segít éppen... Na, melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? :-D
2009. máj. 27. 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azon szoktam gondolkodni, hogy lehet, hogy épp annak az embernek a lábát taposom szét a buszon, vagy ilyesmi, aki tök hasznos választ adott itt... :D Fura belegondolni, hányszor elmehettem már az utcán azok mellett, akik segítettek.

De jobb is így.

2009. máj. 27. 18:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

fú,engem azért érdekelne,h kik adtak nekem válaszokat:D

én csak egy felhasználóról tudom,aki mindig odaírja a nevét,Nani...xD

2009. máj. 27. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudok "jobbat" is!:D

Pl:

Felteszek egy kérdést hogy "Jaj!Mit csináljak?Férjem megcsal?Miért ilyenek a férfiak"?

És ki tdja lehet pont a férjem szeretöje válaszol!

Ezt lehetne ragozni sokáig!:)

2009. máj. 27. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
én is belegondoltam már...és ezért nem szoktam valakit jellemezni egy pár hozzászólása alapján... de ha valamin összekaunk egy kérdésben, és mondjuk közben a legjobb haverjaim egyike lenne, akkor is megpróbálnám meggyőzni, miután ez kiderült róla... engem sajna nem hagy nyugodni, ha valaki hülyeséget beszél :) néha a saját páromat osztom egy egész estén át, amíg egy picit is nem hajlik az én oldalamra
2009. máj. 27. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem ezt a fórumot, épp ezért. Mindeki megírhatja a véleményét, és nem lehet megsértődni. Ha lepontoznak, engem nem zavar, mert ha valakinek más a véleménye, hát az az ő saját dolga. Az a jó, hogy sok vélemény van, több oldalról megvilágítva, és a kérdező segítséget kap, vagy legalábbis elgondolkodhat, hogy kinek a tanácsát fogadja meg.
2009. máj. 27. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én erre már sokszor gondoltam. Ráadásul nekem sokszor még privátban is nagyon megköszönik a válaszomat. Máskor meg lehet, hogy pont azzal anyázzuk egymást, aki megköszönte :) Vicces dolog.
2009. máj. 27. 22:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

:)

Mi pont ma vettük észre amikor a barátnőm itt volt nálunk és megnéztük az itt feltett kérdéseit, hogy az egyikre én válaszoltam neki :)

És szintén ma derült ki hogy az egyik kérdésre csúnya választ adott (átgondolatlanul) és én meg pont azt pontoztam jól le meg utána szóltam be neki :D

Kicsi a világ.

2009. máj. 29. 21:42
 10/11 anonim ***** válasza:
"Ha nem tudom nem fáj..."
2010. jan. 1. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!