Nektek erről mi a véleményetek? Olvassátok végig!
Isten, sátán nem létezik! Szuper lények nincsenek ezen a földön! Csak ezt senki sem érti meg! Mindenkit az orránál fogva vezetnek, mióta megszületett! Már a kisgyerekekbe születésüknél fogva beleoltják a vakcinát, és egész életük végéig gyógyszereken élnek majd!
És ez nem isten meg a sátán műve! Minket félre vezetnek! Hol a bizonyíték ezen istenek létezésére? A lepel? Valódi? vagy csak emberek készítették?
A biblia: A biblia egy mesekönyv! Oldalbordából gyúrták az embert és sárból! Ki hiszi ezt el?
A biblia egy kódolt üzenet, de nem Mózestől, sem sátántól, sem istentől nem származik. Ami benne van, mind megtörténik, de nem a benne lévő istenek és emberek lesznek a főszereplők, akik szabadjára engedik a dühüket! Nem! Mások! És vajon kik?
Isten: Istent mindenki le tudja rajzolni, de keress rá a sátán-ra a google-ban képként, mindig más alakban szerepel, mert azt sem tudják, hogy néz ki! Istenre hasonlító ember 10 meg 10 millió rohangál az utcákon, csak nagyon régen ráfogtak egyre, hogy ő az, és lerajzolták, vagy lefestették.
Istenhez imádkoznak az emberek: Eddig sem szólt soha senkihez, sőt, még senki sem látta! Minket születésünknél fogva félrevezetnek! Mérgeznek, hipnotizálnak, manipulálnak! Sajnos senki sem lát ezen a földön, olyan, mint a Mátrix c. filmben! Vagy választod a piros, vagy választod a kék színű kapszulát. Vagy választod a mindenség istene vezetőséget, vagy választod a sátánisták káosz vezetőségét! Az egész film "kavalkáddal", amit elénk tárnak, és nézünk, üzenni akarnak nekünk! Hogy ez fog történni, vagy most, vagy a jövőben! A most induló Revolution sorozat! Ez is megtörténik, felkészítenek bennünket rá!
Keresztény hit: A keresztényeknek semmit sem szabad! Nem szeretkezhetnek, nem hazudhatnak, nem lophatnak, nem lehetnek szomorúak, nem ihatnak alkoholt. A keresztények törvények szerint élnek. Meg van kötve a kezük! A sátánistáknak mindent szabad, ott nincs törvény!
A média: A gyerekeink mivé válnak erkölcsileg? Ki a legnagyobb hibás ebben? Ki alakítja őket? A média! Úgy, mint, internet, tv, stb... Nevezzük ezt: Az új ifjú generációnak! Sajnos internetes közösségi oldalakon mutogatják magukat, mint a legnépszerűbb közösségi oldalon is, mint facebook, youtube! A média azt állítja: nem baj, ha fényképezik magukat a tükörben! Nem baj, ha már 10-en éves korukban modellként pózolnak! Szerintem baj! Mert amit néznek, azzá válnak! Éjjel-nappal Budapest műsor. Rengeteg ált. iskolás nézi ezt. Amit nem is szabadna nekik!
A média állatot és utcanőt nevel gyerekeinkből! Én ezt ki merem állítani.
"Ha a DNS igen nagy mennyiségű információ tárolására képes, hogy még a számítógépek világában sem ér a nyomába semmi"
Kedves katy, ezt nem tudom, hogy honnan szedted, az emberi DNS is csak néhány gigabyte információt tartalmaz, szóval állításod nagyjából a kilencvenes évek közepén volt utoljára igaz, de még ha így is lenne, akkor is bőven elegendő magyarázat lenne rá néhány milliárd éven keresztüli információ. Sőt! A különböző ma élő és már kihalt állatok DNS-ének összehasonlításával lehet a legjobban bizonyítani az evolúciót. (Amúgy szerintem elég beképzelt dolog azt feltételezni, hogy egy elméletben, amit több mint 150 év alatt nem sikerült senkinek megdöntenie, ekkora hiba van, ami még egy olyan embernek is nyilvánvaló, akinek semmi képzettsége nincs a biológia területén. Nemcsak beképzelt, de illogikus is. Nem megsérteni akarlak, csak kérlek legközelebb gondolkodj, mielőtt írsz valamit.)
"Igen, nem szabad sok mindent, de azt senki nem mondta, hogy semmit."
Szerintem nyilvánvaló, hogy ezt a kérdező nem szó szerint értette, csak túlzással akarta érzékeltetni, hogy mennyi dolog van értelmetlenül megtiltva a kereszténységben.
Kedves kérdező, veled nagyrészt egyetértek, csak a gyógyszeres résszel nem. Az emberek igen nagy része azért használ túl sok gyógyszert, mert idióták. Nyilvánvalóan a gyógyszergyártók is korruptak, de azért egy globális konspiráció? A védőoltásoknak pedig nagyon sokat köszönhetünk, könnyen lehet, hogy nélkülük valamelyikünk már halott/súlyosan sérült lenne.
*néhány milliárd éven keresztüli információ=néhány milliárd éven keresztüli evolúció
Át kellett volna olvasnom a válaszomat, mielőtt elküldöm.
"Nektek erről mi a véleményetek? "
Kedves Kérdezõ!
Nekem errõl az a véleményem, hogy túl sokat idõt töltöttél tv filmek, mozifilmek nézésével, ezért nem maradt idõd tanulni, olvasni. Persze úgy értem, figyelve, megértve amit tanulsz, olvasol. Sajnos - úgy tünik - erre nem maradt idõd.
Ezért azután a fejedben zûrzavar van, szinte semmirõl nem tudsz semmit. Ezért azután a világban is azt az érthetetlen zûrzavart véled látni, ami valójában a fejedbebn van.
Próbálj a jövõben kevesebb filmet nézni, helyette FIGYELMEESEN elolvasni pl a Bibliát a legelejétõl, tehát a Mózes elsõ könyvével kezdve és akkor mire a végére érsz, talán világosabb lesz.
Persze nem árt egyebeket is tanulmányozni, némi matekot, fizikát, kémiát, biológiát, történelmet, néhány jó regényt elolvasni ( nem a filmváltozatot megnézni ), stb.
Egyetlen konkrétum: "Istent mindenki le tudja rajzolni"
NEM ÍGY VAN! I-tent SENKI nem tudja lerajzolni! Mert
"Nincs fizikai formája, nem is test Ô, nincs mihez hasonlítani Szentségét. Ôsibb minden teremtménynél, elsô, de elsôségének nincs kezdete."
Érted? I-tennek NINCS FIZIKAI FORMÁJA, nem test, ezért nem is lehet lerajzolni.
Ebben az I-tenben hisznek a ( hívõ, vallásos ) zsidók, keresztények és muszlimok egyaránt.
"Nem szeretkezhetnek" - nem igaz, ezt valami hülye beszélte be neked. ( Qrválkodni, vagy pedig a valódi pároddal szertkezni, az nem ugyanaz. Akkor sem, ha esetleg egy idõ után mást érzel VALÓDI arodnak és vele folytatod. Egy idõ után - na, nem egy fél óra, hanem mondjuk 5 - 10 év után. Persze, az igazi, ha felnõttként viszonylag fiatalon talá´lod meg azt, akivel boldog vagy egy élten át. És szeretkeztek, amikor mindketten akartok. )
"nem hazudhatnak, nem lophatnak"
Miért is kellene hazudni, lopni, csalni? Mellesleg ezeket jóval a kereszténység elõtt büntették az akkori Világ minden civiliációjában ( remélem, tudod, mi az, hogy civiliació ). A hazugságot persze csak akkor, ha hamis tanuzás volt, vagy "adóeltitkolás". ( Nem így nevezték, de adó volt az ókorban is és akkor sem dícsérték meg, aki nem fizette. )
"nem lehetnek szomorúak"
Ez sem igaz, bár a zsidó, a keresztény és a muszlim vallás egyaránt tanítja, hogy a szomorkodás nem okos dolog, mivel nem kellemes. :) Megjegyzem, valllásoktól teljesen függetlenül, ezt tanítja a modern pszichológia is.
"nem ihatnak alkoholt" - ezt megint vlami hülyétõl hallottad, de ezt Katy már elmagyarázta.
"A keresztények törvények szerint élnek."
Mindenütt, mindenki törvények szerint él. Vannak, akik szerint azok nélkül kéne, ezt anarchiának nevezik és csak arra lenne jó, hogy az emberek ne legyenek túlhosszú életûek, és amíg élnek, életük nagyobb részét bosszankodással töltsék.
Gondold csak meg, ha nincs törvény és mindent szabad, akkor pl a szembejövõ, ha úgy gondolja, leüthet, elveheti bármidet, ha elég erõs hozzá. Vagy kidobhat a saját lakásodból, míg aztán egy mégerõsebb õt is kidobja.
Szóval mégegyszer, a recept: kevesebb film, kevesebb szipu, kevesebb lágy v kemény drog ( legjobb, ha semmi ) és sokkal több tanulás, olvasás és gondolkodás.
Hehe. :) Úgy beszélsz Kérdező, mintha most Te rájöttél volna valami hatalmas titokra. :) Gondolom rábukkantál az alternatív médiára... :) Ezek nem a saját gondolataid. Ugyanilyen formában láttam őket én is még régebben. Vannak a teljesen egyértelmű dolgok, amiket eddig is tudtam, azokat csak az is megerősítette, viszont emellett olyan baromságokat is állítanak. :) Amikor ilyeneket látok, hogy a Földön igazából laknak földönkívüli fajok, akik kapcsolatban állnak a világ vezetőivel, meg ilyenek, az inkább csak megkacagtatott. :) Ezek csak találgatások. Ha ők tényleg tudnának ilyenekről, akkor már nem élnének.
Én ugyan nem vagyok keresztény, de annak a vallásnak a megcáfolását is máshogy közelítettem volna meg, mert szoktam néha foglalkozni ezzel. :)
'És ezért látom, m történik a világban! Merre tart, és mi lesz belőle, és ki a valódi hibás!'
Tudod, hogy mi történik a világban vagy azt hiszed, hogy tudod? :) Azért, mert megnézel pár YouTube-os David Icke videót, nem fogod Te átlátni a világot igazából. :) Csupán az ő elméleteit elhiszed, és követed őt. Tehát Te nem tudsz a világról semmit, csak elhiszed, amit valaki mond neked.
A stílusod borzasztó, átestél a másik végletbe. Nem tűnsz nekem szabad embernek, hanem ugyanúgy agymosott vagy, csak a másik oldalról.
Engem is érdekel a világ működése, meg az ilyen elvi kérdések. És nekem édesapám azt tanította, hogy ne higgyek egyik oldalnak sem, hanem osszam el kettővel legalább az igazságtartalmukat, és alakítsam ki magamban a saját véleményemet.
'A média nagy Úr, de ő csak a közvetítő! Tudom, kik mozgatják ezt az egészet! De ez titok marad!'
Ez nem titok, hogy mi történik valójában. :) Aki már nagyfiú, meg nagylány, és egy kicsit elgondolkodik, az egyből rájön, hogy nem a miniszterbácsik az igazi vezetők, hanem a háttérből irányítják a világot. Egyértelmű, hogy azé a hatalom, akinek a kezében a legtöbb befolyás koncentrálódik. És ezek a multinacionális cégek meg a hatalmas befolyású bankok.
Tudom, Te az Illuminati-ra, meg a Trilaterális Bizottságra, meg ilyenekre gondolsz. :) Ezekkel csak az a bajom, hogy túl sok baromságot kitalálnak hozzájuk. Nekem az ilyen Sátánidézés már sok. :) De azt természetesen tudom, hogy a világ ilyen befolyásos vezetői tartanak egymással gyűléseket, és a jövőnk azon fog múlni, hogy meddig hagynak minket élni.
A média hatása is egyértelmű egy gondolkodó ember számára. Széthúzó viselkedést, nagyon rossz értékrendet közvetít. Ez jó, mert így az emberek nem lesznek képesek az összefogásra, kapitalizmus eszméit követve eltapossák a másikat a saját önző érdekük miatt, stb. És mivel sok ember van egyedül, ezért őket a legkönnyebb irányítani a bizalmatlanság, létbizonytalanság hálójában. Nem tudnak fellázadni a rendszer ellen, hisz senki sem képes az összefogásra a gerjesztett ellentétek miatt. Meg hát egyre jobban butítanak is el, hogy csak arra legyünk jók, hogy elvégezzük a nekünk szánt munkát, hogy aztán halálunkig a társadalom rabszolgái legyünk.
Szóval nem, egyáltalán nem vagy valami okos, felvilágosult krapek, aki most idejött a GYK-re, és kiosztott minket, hogy mi mennyire sötétségben élünk. :)
Jaj kérdező, tehát téged nem érint egy vallás sem és eztért te megvilágosodtál. Mert ugye te vagy az egyetlen ateista a világon és csakl neked van szuperagyad, hogy mindezt felfogd. A többiek mind h*lyék. Ugyan már, ne legyen már ekkora arcod!
Ezen viszont besírtam:
"Tulajdonképpen a tudósok sem tudják, hogyan keletkezett a világegyetem, ezért ráfogják istenre."
Ha ez is saját kútfőből jött, bele sem merek gondolni, mik kavaroghatnak a fejedben...
Ezek után viszont..
" A média nagy Úr, de ő csak a közvetítő! Tudom, kik mozgatják ezt az egészet! De ez titok marad!"
...már nem lehet mit mondani. Te egy id*óta összeesküvés elmélet gyártó vagy!
Kedves Kérdező! Mire volt jó ez a kirohanás? Tudjuk, hogy sok rossz van a világban, sok az idióta ember, de mit segít, ha te felhúzod magad rajtuk?
A hit az olyan, hogy vagy hiszel benne, vagy nem. Nem kötelező, nem erőlteti rád senki. Azt is jogod van eldönteni, hogy hiszel-e Istenben vagy nem.
Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem nem baj, hogy a keresztények nem lophatnak, nem hazudhatnak - más embereknek amúgy szabad? Az nem igaz, hogy nem ihatnak alkoholt (ilyen a muszlimoknál van) és az sem, hogy nem szeretkezhetnek, csak ennek is megvannak a maga keretei. A következő bekezdésben meg már a média által sulykolt erkölcstelenségről panaszkodsz - most akkor mi lenne a jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!