Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nektek erről mi a véleményetek...

Nektek erről mi a véleményetek? Olvassátok végig!

Figyelt kérdés

Isten, sátán nem létezik! Szuper lények nincsenek ezen a földön! Csak ezt senki sem érti meg! Mindenkit az orránál fogva vezetnek, mióta megszületett! Már a kisgyerekekbe születésüknél fogva beleoltják a vakcinát, és egész életük végéig gyógyszereken élnek majd!

És ez nem isten meg a sátán műve! Minket félre vezetnek! Hol a bizonyíték ezen istenek létezésére? A lepel? Valódi? vagy csak emberek készítették?

A biblia: A biblia egy mesekönyv! Oldalbordából gyúrták az embert és sárból! Ki hiszi ezt el?

A biblia egy kódolt üzenet, de nem Mózestől, sem sátántól, sem istentől nem származik. Ami benne van, mind megtörténik, de nem a benne lévő istenek és emberek lesznek a főszereplők, akik szabadjára engedik a dühüket! Nem! Mások! És vajon kik?

Isten: Istent mindenki le tudja rajzolni, de keress rá a sátán-ra a google-ban képként, mindig más alakban szerepel, mert azt sem tudják, hogy néz ki! Istenre hasonlító ember 10 meg 10 millió rohangál az utcákon, csak nagyon régen ráfogtak egyre, hogy ő az, és lerajzolták, vagy lefestették.

Istenhez imádkoznak az emberek: Eddig sem szólt soha senkihez, sőt, még senki sem látta! Minket születésünknél fogva félrevezetnek! Mérgeznek, hipnotizálnak, manipulálnak! Sajnos senki sem lát ezen a földön, olyan, mint a Mátrix c. filmben! Vagy választod a piros, vagy választod a kék színű kapszulát. Vagy választod a mindenség istene vezetőséget, vagy választod a sátánisták káosz vezetőségét! Az egész film "kavalkáddal", amit elénk tárnak, és nézünk, üzenni akarnak nekünk! Hogy ez fog történni, vagy most, vagy a jövőben! A most induló Revolution sorozat! Ez is megtörténik, felkészítenek bennünket rá!

Keresztény hit: A keresztényeknek semmit sem szabad! Nem szeretkezhetnek, nem hazudhatnak, nem lophatnak, nem lehetnek szomorúak, nem ihatnak alkoholt. A keresztények törvények szerint élnek. Meg van kötve a kezük! A sátánistáknak mindent szabad, ott nincs törvény!

A média: A gyerekeink mivé válnak erkölcsileg? Ki a legnagyobb hibás ebben? Ki alakítja őket? A média! Úgy, mint, internet, tv, stb... Nevezzük ezt: Az új ifjú generációnak! Sajnos internetes közösségi oldalakon mutogatják magukat, mint a legnépszerűbb közösségi oldalon is, mint facebook, youtube! A média azt állítja: nem baj, ha fényképezik magukat a tükörben! Nem baj, ha már 10-en éves korukban modellként pózolnak! Szerintem baj! Mert amit néznek, azzá válnak! Éjjel-nappal Budapest műsor. Rengeteg ált. iskolás nézi ezt. Amit nem is szabadna nekik!

A média állatot és utcanőt nevel gyerekeinkből! Én ezt ki merem állítani.

2013. júl. 8. 20:14
1 2 3 4
 1/35 intrepid ***** válasza:
98%
Mi történt? Estél cangával?
2013. júl. 8. 20:28
 2/35 anonim ***** válasza:
38%

Kedves Kérdező.

Az első része a gondolataidnak már eleve "vesztett ügy"

Az élet nem jött létre magától,

Ha a DNS igen nagy mennyiségű információ tárolására képes, hogy még a számítógépek világában sem ér a nyomába semmi,

s a számítógép szakemberek nem képesek ilyen eredményt elérni, akkor hogyan lehetett erre képes önmagától, egy értelmet nélkülöző anyag?

A többi kérdésed pedig ezért automatikusan csatlakozik ehhez. A Bibliát ép ezért a teremtő leíratta, mert lázadás történt, és tudatja az emberekkel mit szándékozik tenni.

a keresztényeknek semmit sem szabad?

Ki mondta?

Igen, nem szabad sok mindent, de azt senki nem mondta, hogy semmit.

Sátán pont ezzel a technikával csalta be Évát.

Nem az egy fára utalt, hogy nem ehetnek róla, hanem az összes többi fát is bele vette, hogy egyikről sem szabad fogyasztani.

(1Mózes 3:1) . . .„Valóban azt mondta Isten, hogy nem ehettek a kert minden fájáról?”

milyen rafinált, pedig tudta jól hogy Isten nem ezt mondta hanem azt:

(1Mózes 2:16, 17) . . .„A kert minden fájáról ehetsz megelégedésig. 17 De ami a jó és rossz tudásának a fáját illeti, arról ne egyél, mert azon a napon, amelyen eszel róla, bizony meghalsz.”

Miért kellett neki hátulról jönni?

A keresztényeknek csak azt nem szabad ami káros. A házas élet nem tilos, házasságon belül, mert Így teremtett meg a teremtő, nem csak a szaporodás képességével, hanem hogy élvezzék is egymás társaságát.

De miért is kellene hazudni?

Az első hazug Sátán miatt vagyunk itt, Én nem szeretném őt utánozni.

S lehet alkoholt fogyasztani, amíg nem részegségig megy, hanem az ember megőrzi az emberségét.

Média:

látod kedves kérdező, az utolsó témával, már egyet értek. már egyet értek.

s Ez is a lázadó angyal műve aki Isten erkölcsre vonatkozó szabályait, meglazította, az engedékenységével.

Képzeld el mekkora kihívás egy keresztény férfinak végig menni az utcán, ahol olyan lányokat lát akiken alig van ruha.

Ezek a Nők nem is fogják fel, milyen jó szolgálatot tesznek Sátánnak, az erkölcstelenség előmozdítása terén.

Katy Weaver

2013. júl. 8. 20:38
 3/35 A kérdező kommentje:
Én látom, mi történik a világban. Mitől van káosz! Csak ezt senki sem érti, de nem is fogja soha. Engem nem köt sem isten, sem sátán. Nem tartozom egyik felekezethez sem. Ezért értem, mi van a világban valójában!
2013. júl. 8. 20:39
 4/35 A kérdező kommentje:

Média:

látod kedves kérdező, az utolsó témával, már egyet értek. már egyet értek.

s Ez is a lázadó angyal műve aki Isten erkölcsre vonatkozó szabályait, meglazította, az engedékenységével.

Képzeld el mekkora kihívás egy keresztény férfinak végig menni az utcán, ahol olyan lányokat lát akiken alig van ruha.

Ezek a Nők nem is fogják fel, milyen jó szolgálatot tesznek Sátánnak, az erkölcstelenség előmozdítása terén.

Katy Weaver

Katy weaver, Winston Churchill, Hitler. Mindenkitől származik ilyen és ehhez hasonló mondat! Tulajdonképpen a tudósok sem tudják, hogyan keletkezett a világegyetem, ezért ráfogják istenre. Mi sem egyszerűbb. Mellesleg a istent szolgáló fehér ruhás papok is szekták, ugyanúgy, mint a sátánista papok! Csak az előzőeket máshogy hívják!

2013. júl. 8. 20:44
 5/35 A kérdező kommentje:
És, hogy miért jó, hogy nem tartozom egy felekezethez sem? Ha isten hívő lennék, akkor elvakultan csak istenre koncentrálnék. Más nem érdekelne. Ha sátánista lennék, elvakultan a sátánt imádnám. Más nem érdekelne. Így koncentrálok és látok középre, vagy, ahogy tetszik. És ezért látom, m történik a világban! Merre tart, és mi lesz belőle, és ki a valódi hibás!
2013. júl. 8. 20:51
 6/35 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

A kersztényekről TOTÁL téves az elképelésed. Szerinted nincs Isten, nincs sátán. De a Biblia akár szó szerint is teljesen elhihető,vagy igen, vagy nem alappal: Lehet szó szerint így, történhetett minden pont így, ahogy le van írva, hiszena Mindenható fölötte áll a természet törvényeiek, ő hozza őket, helyenként meg is változtathatja, hogy csodát tegyen. De a Bibliában sosem lényeges, hogy megtörtént-e vagy sem. Istenről, emberről, a kapcsolatukról és az életvitelünkről szólnak a történetek, a tanulságot kell levonni. És akkor nem lennének utcalányok és vadállatok az emberekből.

Szerinted le lehet rajzolni Istent? Max. Jézust.

Senki nem látta még Istent, nem hallotta a szavát? Csak milliónyi ember. Köztük én is. Egyszer szólt hozzám. De egyébként is, mikor imádkozom, érzem a tekintetét.

2013. júl. 8. 20:52
 7/35 A kérdező kommentje:
Miért vannak a tv-kben műsorismétlések, filmismétlések, amikben folyton istent mutatják, mondják ki a nevét és keresztjét mutogatják? Mert manipulálnak bennünket! Megváltoztatják a hitünket! Senki sem vette még észre? Egyébként a keresztények nem, a fentebb leírtam miatt. A média nagy Úr, de ő csak a közvetítő! Tudom, kik mozgatják ezt az egészet! De ez titok marad!
2013. júl. 8. 20:57
 8/35 anonim ***** válasza:

Ezt az anatómiailag különös mondatot, miszerint "Oldalbordából és sárból" lennének az embörök ma már valahol olvastam.

A média: egyetértek - ki is hajítottuk a tv-t mikor születtek a gyerekeink- szép ballisztikus görbét írt le repülése során, ez volt a legszebb műsora...

"Istenre hasonlító ember 10 meg 10 millió -"

- ma 7 milliárd ISTEN KÉPMÁSA rohangál a földön. Ez rendkívül sok problémát vet fel és fog a jövőben...

"A keresztényeknek semmit sem szabad! Nem szeretkezhetnek, nem hazudhatnak, nem lophatnak, nem lehetnek szomorúak, nem ihatnak alkoholt"

- Dehogynem.

(az alkohol az iszlámban tilos, a szeretkezés SZENT:a házasság szentsége révén,lophat, hazudhat, szomorkodhat)

"minden szabad nékem, de nem minden használ; minden szabad nékem, de én nem adatom valakinek hatalma alá." (1 Kor. 6.12)

"Minket születésünknél fogva félrevezetnek"

-Ki vezet félre?? majd adok én neki!

"Istenhez imádkoznak az emberek: Eddig sem szólt soha senkihez, sőt, még senki sem látta!"

Így van!!!

"Az Istent soha senki nem látta; az egyszülött Fiú, aki az Atya kebelében van, az jelentette ki őt" (Jn 1:18).

Istent soha senki nem látta. Ha szeretjük egymást, bennünk marad az Isten, és a szeretete tökéletes lesz bennünk. Abból tudjuk, hogy benne élünk, ő meg bennünk, hogy a Lelkéből adott nekünk. 1Jn4,12-13

Te is olvasd el ám:)))

2013. júl. 8. 21:00
 9/35 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Jól érzékelem, te azt mondod, hogy a világ romlásának oka kívülről, a médiából érkezik?

2013. júl. 8. 21:08
 10/35 anonim ***** válasza:
Szerintem te csak fontosnak szeretnél így látszódni.
2013. júl. 8. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!