Miért olyan nagy dolog, hogy Jézus meghalt értünk?
Figyelt kérdés
Ha 3 nap múlva úgyis feltámadt, aztán felment a mennybe. Szerintem ott tök jól elvan.2013. júl. 6. 21:34
1/19 anonim válasza:
nem nagy dolog h meghalasztották...szerintem
2/19 anonim válasza:
Én sem értem, hisz baromi könnyen megúszta, 1 nap a kereszten, 1 hét a pokolban és egy örökkévalóság az angyalok közt a mennyben. Húzott volna le 7 évet Otisswillben!
3/19 anonim válasza:
„Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”
Ján. 3,16
4/19 A kérdező kommentje:
adta XD
szerintem csak lejött egy kicsit a gyerek játszani
2013. júl. 6. 22:03
5/19 anonim válasza:
sosdani8!
De miért kellett Jézusnak feláldoznia magát? Ha Isten tényleg annyira odalett volna a fiáért, akkor nem hagyta volna ezt, és ha a világot is szereti egyben, akkor a világnak sem kell elpusztulnia, hisz ezt csak ő dönti el, hogy kit és mikor pusztít el.
Mindketten tudták előre, hogy nem olyan nagy dolog ez az "áldozat", hisz Jézus majd úgyis feltámad, tehát az áldozat, nem is volt áldozat, csak képmutatás, színjáték.
6/19 anonim válasza:
Életét adta értünk, de nem a halálával, hanem értünk élt. Nem kellett volna levágni, mint egy ludat...(most kössetek bele, hogy megfeszítették)
7/19 anonim válasza:
Gondolj bele milyen lehet keresztre feszítve szenvedni.
8/19 anonim válasza:
Szerinted az milyen dolog lenne ha a legtisztességesebb ember feláldozná a fia életét egy sereg börtöntöltelékért?
9/19 anonim válasza:
„Mert a bűn zsoldja halál; az Isten kegyelmi ajándéka pedig örök élet a mi Urunk Krisztus Jézusban.”
Róm. 6,23
10/19 anonim válasza:
Én is többre becsülöm Prométheusz áldozatát, aki harminc évig minden nap kínhalált hal értünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!