Keresztények! Mennyire biztonságos ez az internet dolog?
Böngészgettem a neten és véletlenül bukkantam rá ezekre a dolgokra/elméletekre:
Lehet ez is egy olyan "kód" lenne a Bibliából amivel Isten szeretne minket figyelmeztetni?
Nem vagyok perfect angolból, ezért aki érti az röviden leírná nekem, hogy miről szól az a weboldal amit belinkeltem?
Kedves kérdező!
A másodiknak belinkelt szöveg azt fejtegeti, hogy kell-e aggódni az internetes oldalak címének "www" kezdete miatt, mint ami az antikrisztusra utal.
Azt írja, igaz ugyan, hogy a héber és görög nyelvben sem voltak külön számok, hanem az abc betűinek volt számértéke, így egy-egy betűnek megfeleltethető hang valóban kiad egy számot, ami vav esetében 6.
Azonban a Jelenések könyvében nem azt mondja a prófécia, hogy három hatos lesz az antikrisztus jele, hanem hogy a NEVÉNEK száma hatszázhatvanhatot tesz ki. Magyarán egy név betűinek számértékét összeadva (""aki érti, számolja meg"" Jel.13:18) kell kijönnie ennek az összegnek.
A "www" összeadva nem hatszázhatvanhatot eredményez, hanem 6+6+6=tizennyolcat.
Továbbá maga a net egy sor feltételnek nem felel meg, amit a fenevad jeléről állít az Írás: kézre/homlokra kell felvenni; nem szabályozza az adásvételt (még); nem ember; nem követeli meg a fenevad imádatát.
Nagyjából ennyi van a linkelt oldalon.
A szívedben van az Igaz szeretet kulcsa.Isten tudja mikor lesz az idők végezete ,ne fáradozz ezzel.Jézus nap mint nap figyelmeztet bennünket de a szívünk keménysége miatt feledkezünk meg róla.Közvetlenül beszélhetünk hozzá és hall minket:Máté6,6 6. Te pedig a mikor imádkozol, menj be a te belső szobádba, és ajtódat bezárva, imádkozzál a te Atyádhoz, a ki titkon van; és a te Atyád, a ki titkon néz, megfizet néked nyilván.
7. És mikor imádkoztok, ne legyetek sok beszédűek, mint a pogányok, a kik azt gondolják, hogy az ő sok beszédükért hallgattatnak meg.
8. Ne legyetek hát ezekhez hasonlók; mert jól tudja a ti Atyátok, mire van szükségetek, mielőtt kérnétek tőle.
9. Ti azért így imádkozzatok: Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;
Elküldetett a szentlélek minden emberhez aki befogadja őt.
(K.Gy)
Szia!
Az internet egy nagyszerű dolog, ha óvatosak vagyunk vele.
A kést sem azért találták fel, hogy embereket szurkáljanak vele. De a késsel is óvatosan kell bánni még akkor is, ha finom szendvicset készülsz készíteni.
Hasonló az internet is. Lehet jó dolgokat kihozni belőle, és borzalmakat is. Lágy éber és óvatos, a kíváncsiságodat is tartsd a helyén. Sok bajt elkerülhetsz vele.
Igyekszem megmaradni az Úrban :)
"Nem vetem a szemem hiábavaló dologra..."
Zsolt. 101:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!