Ezek szerint nem is rögtön a halál után kerülünk a mennybe (pokolba) hanem az ítéletnapján?!
Máté9:24»Távozzatok! Nem halt meg a kislány, csak alszik.« De azok kinevették. 25Mikor kiküldték a tömeget, ő bement, megfogta a lány kezét, és a kislány fölkelt.
ÉS egy kereszthivatkozás Dánielben is erről:
Dániel 12: 2Akkor azok közül, akik a föld porában alszanak, sokan felébrednek: némelyek örök életre, mások pedig, hogy örök gyalázatot lássanak.
Azért mondjuk, hogy meg van írva, mert minden meg van írva a Bibliában. Abban a könyvben, amit ti ki sem nyittok, fogalmatok sincs mi áll benne, csak a gúny árad belőletek állandóan és még büszkék is vagytok erre.
Én arra tanítom a gyerekeim, hogy azt ne fikázzák amit nem ismernek. Titeket is meg kellett volna nevelni, kár, hogy nem történt meg.
Kedves Válaszoló.
Jézus egyedül a Bibliát nevezte Isten szavának
Két féle igazság nem létezhet.Mert az egyik üti a másikat, így valamelyik megkérdőjeleződik.
(János 17:16, 17) . . .. 17 Szenteld meg őket az igazság által; a te szavad igazság.
(János 18:37) . . .Én azért születtem, és azért jöttem a világba, hogy tanúskodjak az igazság mellett. Mindenki, aki az igazság oldalán áll, figyel a hangomra.”
(János 1:17) 17 Mert a Törvény Mózes által adatott, a ki nem érdemelt kedvesség és az igazság pedig Jézus Krisztus által lett.
(János 14:6) 6 Jézus ezt mondta neki: „Én vagyok az út, az igazság. . .
Jézus a Bibliát nevezte az egyedüli abszolút igazságnak mint Isten szavának, és sehol nem mondja, hogy más könyvek is beleférnek Isten nézetébe, különös képen ha ellent mondanak Isten személyének akaratának
Katy Weaver
Katy W.
Távol álljon tőlem a Te bántalmazásod, de Jézus hogyan nevezhette a Bibliát az egyedüli Igazságnak, Isten egyetlen szavának, amikor a Biblia, mint könyvgyűjtemény, jóval Jézus halálát követően jött létre?
Megértem, hogy Jézus szava szentül igaz, s hogy követendő példa, és mindent elfogadok, elhiszek Jézust illetően, de azért ez egy nagy fokú balgaság, amikor valaki Jézus ezen szavait, hogy "Én vagyok az út, én vagyok az igazság." úgy értelmezi, hogy a Biblia csak az igaz.
üdv és szíves elnézésed kérem
28/F
LastOne.Left
Már csak az érdekelne kedves tzolko, hogy ha ennyire ellene vagy a vallásoknak akkor miért foglalkozol mégis vele ennyit? Ha valamivel nem értek egyet vagy nem szeretem, akkor nem fogok mondjuk nap mint nap a mekibe járni, hogy elmondjam milyen egészségtelen és sz@r az a kaja amit csinálnak. Egyszerűen nem foglakozom vele. Most te vagy nagyon hinni szeretnél legbelül, vagy (bocs a kifejezésért) valami baj vaj odabent.
Ha pedig egyik sem kíváncsian várom a válaszod. Mert ugye azt te sem hiszed, hogy bárkinek is megváltozna a véleménye vagy a hite a hozzászólásaid miatt... vagy mégis?
Szia!
Ahogy a menny és pokol sem külső helyek, úgy a tisztítótűz sem egy külső, hanem egy belső folyamat.
Kedves LastOne.
Nos nem Hiszem, hogy Jézus beszélt volna más szent írásokról, és maga is idézett a már meglévő iratokból, jó lehet még nem volt kész a teljes írás
A könyv avval kezdődött, hogy az első ember hogyan rontotta el a kezdetet, és az utolsó, hogy Isten hogyan oldja meg. Nincs tovább.
Más könyvek nem is illenek ebbe a mondani valóba, teljesen másról szólnak, sőt említést sem tesznek Istenről, inkább az emberre helyezik a hangsúlyt.
Gondold el, Ádámnak egy félét mondott Isten, Aztán jött ez a gonosz angyal aztán kitalált más "igazságot", de kiderült hogy mi az igazság.
Jehova azt mondta, hogy ha esznek meghalnak.
Sátán azt, hogy nem halnak meg olyanok lesznek mint Isten
Vagy is ezzel Sátán behozta azt a tanítást, hogy olyanok lesznek mint isten:
meghalnak testben de "lélekben" nem tovább élnek
Az egész halhatatlan lélekről való tanítás itt vette kezdetét.
Pál apostol is és a többiek is a bibliát mondták igaznak, még ha Jézus után volt is
Nem hiszem hogy Isten ekkora káoszt okozna az embereknek a hitben, hacsak valaki mást nem állít, de tudjuk honnan erednek a hamis tanítások.
(2Timóteusz 3:16) 16 A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos . . .
Nos akkor most mi az igazság,
Ádám meghalt vagy sem?
Katy Weaver
Kedves Katy!
Ha Ádám élt, akkor mostanra már bizonyára meghalt.
Vagy nem?
N14!
Örülök, hogy tetszenek az írásaim és köszönöm a tanácsod.
:)
15-nek:
Ne haragudj, de ilyet én nem írtam, biztos összekeversz valakivel: "Te is pl. akkor,amikor azt írod,h nincs megnevelve az,aki nem a Biblia tanításai szerint gondolkodik"
Egyébként Tzolko-hoz intéztem az írásom amire még nem választolt. A térítéssel én sem értek egyet, nem is teszem és szeretném ha nem általánosítanál én sem tettem. Megvan a magam hite, csak az a bántó, hogy valaki mindig fúrni akarja, mert nem ért vele egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!