Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ateistáktól kérdezem! Nektek...

Gerloczy kérdése:

Ateistáktól kérdezem! Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőim vallásosak. Az egyik protestáns a másik római katolikus. Ezzel nem is lenne semmi baj, mert jól meglehetnénk úgy is, hogy én ateista vagyok, de szinte minden héten felhozzák azt, hogy jó hitre szeretnének engem téríteni meghasonlók. Engem alapból nem zavarna, hogy ők vallásosak csak hogyha énse bántom őket emiatt akkor ők, miért csesztetnek mindig azzal hogy ők azok és nekem is annak kéne lennem? a protestáns lány szülei ráadásul nem is állnak szóba velem. A római katoliksé pedig ha a barátnőmnél aldnék mindig elhucolnának templomba. Ilyenkor mi a teendő?

2013. jún. 12. 18:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden válasz nagyon hasznos vol a számomra:)
2013. jún. 13. 16:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Sosem lehet tudni, még elveheted valamelyiket és akkor prolongálva a cseszegetés életed végéig.

A lányok sem maradnak mindig frissek és üdék, öreg korára bigott szentfazék válhat belőle. Ismerek ilyent, gyönyörű lány volt, de most már egy házsártos szipirtyó, aki éjjel, nappal a Bibliát citálja,a nyelve meg mint a borotva.

Jobban teszed, ha keresel egy kedves, szelíd, felvilágosult lányt és annak csapod a szelet.

2013. jún. 13. 19:32
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

Az 1-esnek van teljesen igaza. Ülj le velük és mondd meg nekik, hogy lányok én így meg így gondolom és kérlek titeket ne akarjátok rámerőltetni a hiteteket. A hit nem béklyó, hanem szabadság. Nekem is vannak ateista barátaim és eszem ágában sincs senkit sem megtéríteni. Abban hisz mindenki amiben akar, de tényleg ne akarja másra ráerőltetni a hitét!

FrankNStein nem tudom pajti neked mi a bajod, nem tudom milyen vallású vagy, de nagyon térítősdit játszol és rohadtul nem áll jól neked! Hagyd abba kérlek!

2013. jún. 14. 14:10
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Ha te is tiszteletben tartod az ő hitüket akkor kérd meg őket hogy ők is tartsák tiszteletben a te hitedet. Illetve ha tényleg olyan jó barátnőid akkor ne akarjanak már befolyásolni.
2013. jún. 14. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:

"Frank N. Stein

Tök jó, hogy te is ateista vagy!"

ezmekkora:D

kár, hogy nem látja a fától az erdőt :/

2013. jún. 17. 23:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Szard le, ilyet nem tehetnek a vallásos emberek. Nem erőszakoskodhatnak. Jézus sem erőszakolta rá magát senkire. Nem robotokat teremtett, hanem embert. Az ilyen vallásos egy kib#&%ott hülye.
2013. jún. 21. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!