Ateistáktól kérdezem! Nektek mi a véleményetek?
Sosem lehet tudni, még elveheted valamelyiket és akkor prolongálva a cseszegetés életed végéig.
A lányok sem maradnak mindig frissek és üdék, öreg korára bigott szentfazék válhat belőle. Ismerek ilyent, gyönyörű lány volt, de most már egy házsártos szipirtyó, aki éjjel, nappal a Bibliát citálja,a nyelve meg mint a borotva.
Jobban teszed, ha keresel egy kedves, szelíd, felvilágosult lányt és annak csapod a szelet.
Az 1-esnek van teljesen igaza. Ülj le velük és mondd meg nekik, hogy lányok én így meg így gondolom és kérlek titeket ne akarjátok rámerőltetni a hiteteket. A hit nem béklyó, hanem szabadság. Nekem is vannak ateista barátaim és eszem ágában sincs senkit sem megtéríteni. Abban hisz mindenki amiben akar, de tényleg ne akarja másra ráerőltetni a hitét!
FrankNStein nem tudom pajti neked mi a bajod, nem tudom milyen vallású vagy, de nagyon térítősdit játszol és rohadtul nem áll jól neked! Hagyd abba kérlek!
"Frank N. Stein
Tök jó, hogy te is ateista vagy!"
ezmekkora:D
kár, hogy nem látja a fától az erdőt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!