Ha Isten teremtette a földet, és az embereket, akkor a földönkívülieket ki teremtette?
Figyelt kérdés
Mert az biztos,hogy nem csak mi vagyunk egyedül és egyetlen civilizált fejlett lények az egész univerzumba.Tudományossan még nem bizonyították(legalábbis a nyilvánosság elé nem tárták),hogy léteznek földönkívüliek!És ha Isten teremtette őket,akkor egyhelyen leszünk a menyeknek országába? Vagy a pokolban!2009. okt. 9. 12:32
21/23 anonim válasza:
Természetesen vannak földön kivüliek akiket szintén Isten teremtett, és én itt a szellem teremtményekre gondolok, az angyalokra, démonokra amelyek léteznek. Együtt ezekkel a teremtményekkel nem leszünk, hiszen a Biblia úgy írja, hogy az emberek nem a mennyben fognak élni hanem itt a Földön, és pokol sem az a hely melyre sokan úgy gondolnak, hogy Isten ott kínozza az embereket, mit gondolsz egy szerető Isten tud kínozni valakit örökkön-örökké egy elkövetett bűn miatt, te megtennéd? viszont van egy meghatározott számú embercsoport akik a haláluk útán szellemek lesznek és a számuk 144000.
22/23 anonim válasza:
Hát nekem olyan fura h elhitetitek h van Isten...az nem bizonyiték h van univerzum meg mi :/ sztem ha lenne Isten és minket választott ki arra h uraljuk a Földet akkor nem hagyná h legyenek háborúk meg segítene pl a tudomány fejleszésében h megtudjuk állítani a környezetszennyezést.
23/23 anonim válasza:
ide is megérkezett a JT propaganda
Akik nem hiszik Isten létezését, ellnben kardoskodnak a földönkívüliek mellett, olvasgassák kicsit az istenérveket. Ha ilyen módon bebizonyítják a földönkívüliek létezését, talán elgondolkodom rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!