Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy volt ez az őskorban?

Hogy volt ez az őskorban?

Figyelt kérdés

A Biblia azt állítja az Ember teremtve lett. lgen ám de! Akkor ha nem volt fejlődés más néven evolúció akkor miért találtak 500 később 1000-1500 cm3-es emberi agyakat?

Továbbá ha csak Ádám & Éva volt akkor ők milyen rassz voltak? Mi magyarázza azt, hogy van néger, kínai, arab stb.?

2013. márc. 15. 13:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
archaeopteryx, bocs
2013. márc. 17. 01:42
 22/27 Sághegyi Csaba ***** válasza:
19-es, dehogynem fantasy képregényt akarnak rajzolni, pontosan ez az elsődleges céljuk. Csak leginkább ők nincsenek tudatában ennek, pontosabban a tudatuk felszínén kiépített és céltudatosan táplált fantasy területén, amelyet ténynek hisznek, mivel sok tény alkotóeleme a hitüknek, pontosan azért, hogy ezekre mutatva elhiggyék a hamis következtetéseket, hazugságokat is, mert a mai világnézet igazi gyökere nem az objektív szemlélődés, hanem a felvilágosodáskor feltörő ateizmus. Hiszen előbb születtek ezzel kapcsolatban elméletek, utána ennek igazolására célirányos kutatások, végül az elmélet igazítása, változtatása, hogy a napvilágra kerülő tényeknek is nagyjából megfeleljen. Annak ellenére, hogy számos tény nem illik bele ebbe az elméletbe, az elmélet tartja magát, mivel bizonyos tényeket vagy nem képesek észlelni az önhipnotizált tudatuk miatt, vagy elintézik ezzel: "Még nem tudjuk a választ erre." Mindamellett VÁLASZTJÁK, hogy továbbra is azt hiszik, amit hisznek, pedig az akkor is csak hit marad, ha minden élő ember ténynek mondja is...
2013. márc. 17. 18:49
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem olvastad el elég figyelmesen az irasaimat, ismételten nem vagyok hajlandó beollozni, ha te csak a fantasy szóba kapaszkodtal bele. De ahogy írtad:"előbb születtek ezzel kapcsolatban elméletek, utána ennek igazolására célirányos kutatások, végül az elmélet igazítása, változtatása,"

Leegyszerűsítve így működik a világ minden egyes tudománya. Ezek szerint te nem hiszel a hutoszekreny letezeseben sem, aminek a működési elvere ugyanilyen úton jöttek rá. :)

Olvass vissza kérlek, s egészében áttekintve véleményemet alkosd meg a valaszodat.

2013. márc. 17. 21:51
 24/27 anonim ***** válasza:

[link]

Ha ezeknek majd a jövőben megtalálják a koponyájukat, vajon mit fognak hinni?

2013. márc. 17. 22:52
 25/27 Sághegyi Csaba ***** válasza:
Scavenger, nem az egészre reagáltam, hanem egyetlen mondatodra, okfejtésem a pszichológiai háttérre mutatott rá. Ami nyilvánvalóan igaz is. Nem foglaltam állást a teremtés mellett, még akkor se, ha én abban hiszek. Nyilván nekem is ott van a pszichikai háttér, nem is tagadom. Lehet, hogy erre-arra nem tudnék válaszolni, ami talán nem passzol a hitembe (jelenleg nem tudok ilyet), de a fő kérdésre már válaszoltam a 11-esben. Ja igen, erre reagáltál is, amire nem válaszoltam még. Szóval nem tudok olyanról, hogy egész csontvázát találták volna meg bármi majomszerű lénynek, ami OBJEKTÍVEN bizonyítottan görnyedten járt volna. Igen, raktak össze mozaikokat, de az egész csontváz, olyat, ha jól tudom, tényleg nem találtak. Legalábbis összeálltan, egyben. Akkpedig nincs bizonyítva az, amit tanítanak.
2013. márc. 18. 09:55
 26/27 Sághegyi Csaba ***** válasza:
Közben az írási hibákért elnézést, fagy a gépem, kimaradt néha pár karakter.
2013. márc. 18. 09:57
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem gaz, én telefonról tolom, és meg a szótára is szivat. Ki se javitom, csak a nagy baromsagokat. A mondando számít. Majd a helyesírás topicban figyelünk rá. :D
2013. márc. 18. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!