Az ateisták nem ismerik a Reparációs mechanizmust?
Ha a génállományban egy mutáció jön létre.
Egy káros mutávió vagy egy mutáció az egyedben, és mondjuk ez az egyed éli tovább a maga életét és más egyedekkel szaporodási közösségbe lép.
Akkor 3,4 generáció alatt kitisztítja,Reparálja.
A másik ép génnel találkozásban, az ép gén felismeri a hibát és folyamatosan a generációk alatt behatárolja, kivágja és be építi az egésségeset.
Tehát nemhogy inkább a fejlődést,átalakulást szolgálná a mutáció, hanem inkább konzervál a természet.
Az ateisták a fellegekbe beszélnek mikor az evolúció bizonyítékának nevezik a mutációkat.
Mi az a baromság, hogy 'a Reparációs mechanizmust'? :-D eukarióta sejtekben van vagy 35 féle DNS hibajavító mechanizmus, aminek az a szerepe, hogy CSÖKKENTSE a DNS-ben másolás közben, vagy máskor bekövetkező hibákat. So what? Mi a rák köze van ennek az ateizmushoz?
Vagy azt gondolod, hogy ezek a hibajavító mechanizmusok hibátlanok? Hát nem. Nincs hibátlan mechanizmus. Ki lehet mutatni, le lehet vezetni, hogy bizonyos fokú hibaszázalék be van építve a rendszerbe, nem éri meg tovább "tökéletesíteni". Maradjon elég tartalék az evolúciónak, mutációk felhalmozásának.
"A másik ép génnel találkozásban, az ép gén felismeri a hibát és folyamatosan a generációk alatt behatárolja, kivágja és be építi az egésségeset. "
Ez elég nagy baromságnak tűnik.. tudnál valami konkrét referenciát adni... legjobb tudásom szerint egy "gén" nem ismer fel semmit, és pláne nem vág ki semmit.
"Az ateisták a fellegekbe beszélnek mikor az evolúció bizonyítékának nevezik a mutációkat."
Lehet, hogy sok ateista fellegekbe beszél, de az biztos, hogy az összes kreacionistának köze nincs ahhoz, hogy mit tud, gondol ma a tudomány az evolúcióről, génekről, mutációkról.
Na jó.
Jób könyvében ezt olvassuk: ő [Isten] terjeszti ki északot az üresség fölé, függeszti föl a földet a semmire (Jób 26:7).
Hasonlítsuk ezt össze Ésaiás következő kijelentésével: Van Valaki, aki a föld kereksége fölött lakozik (Ésaiás 40:22).
Így már érthető.
De jobb lenne ha ez álna a Bibliában?
Van Valaki, aki a föld gömbölyűsége fölött lakozik?
Meg szerintem az ókorban a kerek = volt a gömbölyűvel.
Mikor beszólogatnak egymásnak sem azt szokták mondani, hogy te gömbölyű fejű.
Hanem te kerek fejű.
"Meg szerintem az ókorban a kerek = volt a gömbölyűvel. "
Szerintem meg nem. 1:1...
Szerintem meg csináljuk szavazásos alapon, szerintem sem =, 2:1
xD
"Bizonyítsd!"
Mit kellene bizonyítania. Te is csak ugyanúgy benyögted, hogy márpedig kerek=gömb. Ezen logika mentén elindulva pedig neked is ugyanúgy bizonyítanod kell.
Az én meglátásom szerint pedig a "föld kereksége" nem a formájára utal, hanem arra, hogy az egész földről van szó. A kerek szó ugyanis használható az egész szinonimájaként is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!