Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem értem, valaki magyarázza...

Nem értem, valaki magyarázza el nekem, miért lesz valaki jehova tanúja?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 23:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
30%

Pofon egyszerű, meggyőzik őket.

Mivel?

Beszélgess velük erről, akkor megtudod...

2012. dec. 31. 00:04
 2/26 A kérdező kommentje:
hozzám is jöttek már téríteni, de valahogy nem tudtak meggyőzni :D
2012. dec. 31. 00:07
 3/26 anonim ***** válasza:
25%

Milyen vallású vagy?

Mi az ami nem volt meggyőző?

2012. dec. 31. 00:12
 4/26 anonim ***** válasza:
37%

A Pajor Tamás lett Hit Gyülekezetes, a borzalmas ivós-drogos életmódja után.

OK, ez Hit Gyüli, nem Jehova, de hasonló egyházak.

Neki ez szerintem menekülés volt, ebbe kapaszkodott, jobb volt, mint belehalni a drogozásba.

Kapaszkodót keresnek az emberek, azért!

2012. dec. 31. 00:19
 5/26 anonim ***** válasza:
45%
Most elmondhatnám az igazat, de akkor minimum törölnék a válaszomat (lehet, hogy így is fogják). Annyit talán leírhatok, hogy a mentális állapotukba bekövetkezik egy olyan változás, amiről egy Adolf Stern nevű pszichoanalitikus valószínűleg egészen sokat tudna mesélni.
2012. dec. 31. 00:40
 6/26 anonim ***** válasza:
36%

Kérlek írd le Utolsó!

Akár írd meg privátba!

Azért kérem, mert érintett vagyok valahol, egy nagyon kedves ismerősöm fordult ki teljesen magából egy szekta-félének köszönhetően.

Megijesztett a változás.

Megköszönném, ha leírnád!

2012. dec. 31. 00:42
 7/26 anonim ***** válasza:
55%
Gondolom mindenki más okból. Én soha nem lennék az, de hát ugye kinek a pap, kinek a paplan. Az biztos, hogy nem a magasan kvalifikált értelmiség a célcsoport. Legalábbis a kiadványaik alapján.
2012. dec. 31. 04:05
 8/26 anonim ***** válasza:
43%
Ha belegondolok, vonzó a gondolat, hogy öröklik a Földet, ahol minden szép és jó lesz...
2012. dec. 31. 08:30
 9/26 Salx Narval ***** válasza:
Az én rokonommal, a gyermeke elvesztése után hitették el, hogy nemsokára találkozik vele és minden más szerettével is.Még évszámot is mondtak, amire eljött az idő, már vakon elhitt mindent és nem voltak kérdései. Álomvilágban él, de meggyőződésem, hogy megőrült volna, ha nem így történik,így is majdnem ráment az egészsége. Mondjuk más vallást is választhatott volna, hogy miért pont ezt, talán ők jutottak el hozzá legelőbb.
2012. dec. 31. 09:42
 10/26 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen a vallási igazság megismerése miatt, melyet máshol, ilyen tisztaságban nem kínálnak fel!
2012. dec. 31. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!