Azokkal mit lehet csinálni, akik bármilyen kérdésre csak bibliai idézettel bírnak válaszolni? Nem gondolnak bele, hogy nem mindenki jártas a Bibliában? Nincs saját véleményük? Nem tudnak beszélni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 10:47
21/24 anonim válasza:
Nem minden esetben használok Biblia verset. Azonban néha a nyomaték kedvéért szoktam irni, hogy látható legyen, nem Én találtam ki, vagy valamelyik vallás találta ki. Vannak saját gondolataim, és azokat rendre megemlitem.
22/24 anonim válasza:
Sziasztok
Amúgy lehet igaza a kérdezőnek.
Ami számomra keresztényként egyértelmű egy versben az lehet számára abszolút értelmetlen, mert nincs nála meg az alap.
Csak hogy ne maradjon ki:"Azonképen ti is, ha érthető nyelven nem beszéltek, mimódon értik meg, a mit szóltok? Csak a levegőbe fogtok beszélni." 1 Korintus 14/9
23/24 anonim válasza:
Hagyd figyelmen kívűl őket, szeretnek egy mesekönyvből idézgetni
24/24 anonim válasza:
Nem igaz, hogy csak Biblia idézetekkel válaszolnak, az Őrtoronyból is idéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!