Szerintetetek léteznek démonok?
Igen vannak, a vezetőjük Sátán
Démonoknak azokat az angyalokat nevezzük, akik elhagyták Isten szolgálatát, és inkább Sátán mellé csatlakoztak a lázadásban.
A bibliából mára már azt is tudjuk, hogy démon fejedelmek Ők, és a föld részei kivannak osztva felettük, Sátán nem tartotta meg magának az egészet.
Ja és képzeljétek:
amikor Sátán Jézusnak felajánlotta a föld feletti uralkodás jogát akkor ha elfogadta volna Ő kapta volna meg a többi démon nem kapott volna semmit, hiszen Jézusnak adta volna az egészet.
Így szétosztotta a követői felett.
A kérdést fordítva is fel lehetett volna tenni!!
?konoméd kenzetél ketetetnirezS
vagy:
¿ʞouoɯép ʞǝuzǝʇéן ʞǝʇǝʇǝʇuıɹǝzs
A második lehetőség nem biztos, hogy meg fog jelenni a GYK-n:)
A kérdésre a válasz, hogy szerintem egyén függő.
Nem csak azok hisznek a démonokban, akik úgy érzik, hogy valamilyen kapcsolatban állnak velük stb...
Jó, lehet vannak olyan emberek akik tényleg megjátszák magukat vagy pedig bolondok. De mondom, nem csak ők állítják, hogy léteznek a démonok.
Egyáltalán mit kell érteni démonok alatt?
Én még nem láttam démonokat. De hülye embereket annál többet. És mindig csak a primitív jelzővel bírtam őket ellátni, bár lehet azért van, mert még annyira nem vagyok öreg. Vagy lehet tényleg a démonok lennének a háttérben?
A tudomány fejlődik és ez nagyon jó. De mi van, ha nem betegségek léteznek, hanem démonok?
Arra gondoltam, hogy mikor volt jobb megenni egy almát?
Amikor nem tudtunk róla, hogy mi történik bennünk vele, nem volt agyon mérgezve stb.., vagy most?
Milyen az, ha valakit megszáll egy démon?
Függő lesz, depressziós?
Elveszíti az önkontrollját?
Mindegy. Hiszem ha látom őket. De akkor lészen sírás éf fogcsikorgatás...
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Arra kérném azokat,akik azt írták,hogy vannak démonok,hogy számoljanak be olyan eseményekről,amelyeknél biztosan ki lehet zárni az egós működést és egyértelműen bizonyítható,hogy nem belső félelemből,sóvárgásból,elégedetlenségből fakadtak az események!Ha lehet saját megtapasztalást írjatok!
Arra kérném azokat,akik azt írták,hogy vannak démonok,hogy számoljanak be olyan eseményekről,amelyeknél biztosan ki lehet zárni az egós működést és egyértelműen bizonyítható,hogy nem belső félelemből,sóvárgásból,elégedetlenségből fakadtak az események!Ha lehet saját megtapasztalást írjatok!
Szia !
Én karizmatikus közösségbe járok az Istentiszteleteken előszokott fordulni, hogy HA ! valakiben démon van vagy valamilyen betegsége van ezek legtöbbször a frissen megtért vagy fiatal keresztényekből megnyilvánul meg vagyis Isten jelenlétében ezek a gonosz személyek egyszerűen elmenekülnek vagyis kimennek az emberekből.
Ezt ma is Jézus teszi, spontán nyilvánul meg az Ő akaratában van nem úgy kell elképzelni hogy fanatikus módon minden Istentiszteleten ezt történik, legtöbbször vannak fizikai megnyilvánulásai amik kívül állóknak elég félelmetesnek és furcsának tűnik.
Amikor démon vagy a démonok kimennek a emberekből azt bizony nem mindig úgy kell elképzelni, hogy csendben megy végben de vannak olyan esetek amikor így hang nélkül mennek ki az emberekből a démonok.
Ezek az esetek ujjmegtérők között fordul elő nagy-számban mivel ők nemrég érkeztek a világból és hordozhatnak magukon és magukban démonokat amelyek bűnös cselekedetekhez kötődnek és bizonyos cselekedetekben nyilvánulnak meg.
Természetesen reálisan gondolkodok emberekről és nem látok mindenkiben démont de ha ott van valakiben akkor annak jelei vannak.
Ezenkívül sajnos vannak olyan esetek is amikor valaki szándékosan rájátszik és magamutogatásból szabadul egy nagyot és csinál egy Istentiszteletet zavaró hanghatást szerencsére ez ritka esemény.
Szia 17-es!
Meg tudod magyarázni,hogy Isten,mint a mindenütt jelenlévő létezés,miért lenne jelen intenzívebben egy sajátos szeánszon?
Ami a szeánszaitokon történik az elsősorban a csoportlélektan témakörébe tartozik!Az úgynevezett betöltekezés,sokkal inkább egy megfelelési kényszerből való betöltekezés-utánzás!Valójában az egó feladása a csoportegó kedvéért,ami valójában csak súlypontáthelyezés és semmi köze nincs a megtéréshez!Tulajdonképpen nem szakrális,hanem pszichológiai élmény!
A hujjogás,rángatózás,eldőlés nem démonok távozása,hanem egy kellemes bolondéria,amely jó érzéssel tölt el benneteket!A számodra rossz cselekedetekhez nem démonok kapcsolnak,hanem az egó öndefiniáló kényszere!Az egó képtelen a "vagyok aki vagyok" egyszerűségének,az értelmezés nélküli létezés átélésének az elfogadására,ezért kényszeres folyamatossággal gondolati és tárgyi tételekkel tölti fel magát!Szép vagyok/akarok lenni,gazdag vagyok/akarok lenni,jó vagyok/akarok lenni,mintha ezen tulajdonságok nélkül az ember értéktelen lenne,illetve ezen tulajdonságok fizikai tényekben és a jövőben manifesztálódhatnának!De ugyanez fordítva,rossz,bűnös,gonosz vagyok,de erről nem én(egó)tehetek,hanem egy láthatatlan megrontó lény!Az az ember,aki azonosult az egójával nem ismerheti fel önmaga egóját!Erre csak tudatossággal vagy képes,amennyiben az egós megnyilvánulásokat ítélkezés mentesen megfigyeled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!