Mi a katolikus egyház legnagyobb titka?
a reptilián-hibridet, reptilián-utódot arról lehet felismerni, hogy
nincs benne empátia, nem rendelkezik erkölcsi érzékkel
(gátlástalan, bármire képes, a végletekig önző,
intelligens is lehet,
szorult helyzetben kegyetlenségre hajlamos)
80/81
ez szerintem tudatos ferdítés
kialakulhatott akkoriban (szándékosan!) egy velociraptor-humanoid hibrid
talán csak így tudtak túlélni ? ? ?
talán mindíg is itt voltak a hüllő-istenek ? ? ?
talán ők a Föld eredeti lakói és az ember csak valahogyan idekerült,
az ő birodalmukba
és talán végig ők felügyelték az embert ? ? ?
én érzékeltem egyet egyszer
és
pont akkor, amikor
a Bibliában az istenről olvastam
mai napig bármikor fel tudom idézni
és
entitás volt nem szellem vagy hasonló
nagyon erős volt
döntse el mindenki maga, hogy mi igaz a bejegyzéseimből!
jó éjszakát mindenkinek!
"a reptilián-hibridet, reptilián-utódot arról lehet felismerni, hogy
nincs benne empátia, nem rendelkezik erkölcsi érzékkel
(gátlástalan, bármire képes, a végletekig önző,
intelligens is lehet,
szorult helyzetben kegyetlenségre hajlamos)"
A Föld jelenlegi lakosságának hány százalékát teszik ki?
Bocsi, de ez NEM a "reptiliánutód", hanem a szociopata ember jellemzője... :D
-------
Súr, ha tényleg nem drogozol és nem is iszol, akkor nincs több ötletem. Ja, de, mégis van: esetleg elolvashatnád Szendi Gábor Isten az agyban c. könyvét. A baloldali temporális roham is okozhat vallással kapcsolatos látomásokat és egyéb difiket; bár nem tudom, hogy ilyenjeid voltak-e (vagy vannak-e), de hogy grafomániás vagy, ami az egyik következmény, az tuti. :D
-------
@ tzolko:
Majd máshol reagálok a hozzám intézett válaszodra. Innen kiszálltam, tényleg nem bírom már ezt a sok zagyvaságot. Pedig már nem egyszer elhatároztam, hogy nem válaszolok Súr kérdéseire; most már remélhetőleg tanultam az újabb esetből. :D
20
És monda Isten: Pezsdűljenek a vizek élő állatok nyüzsgésétől; és madarak repdessenek a föld felett, az ég mennyezetének színén.
21
És teremté Isten a nagy vízi állatokat, és mindazokat a csúszó-mászó állatokat, amelyek nyüzsögnek a vizekben az ő nemök szerint, és mindenféle szárnyas repdesőt az ő neme szerint. És látá Isten, hogy jó.
22
És megáldá azokat Isten, mondván: Szaporodjatok, és sokasodjatok, és töltsétek be a tenger vizeit; a madár is sokasodjék a földön.
Tényleg az utolsó hsz-em...
Súr, kapjál már a fejedhez: MIND hüllők??? :O
A MADARAK? A NAGY VÍZI ÁLLATOK? Nem csak krokodil és alligátor van ám a világon, hanem például bálna és cápa is... Biológia órákról biztosan ellógtál, vagy végigaludtad őket. Nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!