Mi a katolikus egyház legnagyobb titka?
Kedves Súr!
Szerencsétlen hüllők rettenetesen sérülékenyek.
Talán tudsz róla, hogy Magyarországon védettek a viperák, gyíkok de az ember így is pusztítja, agyon sem kell őket csapni, hullanak a gyomirtótól, a vegyszerektől, vagy csak azáltal tűnnek el, mert felszámolják élőhelyeiket, ahogy a kisbalatont lecsapolták.
Legtöbb fajuk az egész világon védett, de kipusztulásuk ezzel aligha akadályozható meg.
A régi őshüllők nem hiába tűntek el, hiába voltak kinézetre erősek, máskülönben gyengének bizonyultak.
Egyéb hasonlataid is zagyvaságok, logikai bakugrások sorozata. Néhol vannak jó gondolataid, de ezt kár, hogy nem jó irányba folytatod.
Más
A Stingre elmentem, bár jegyet már nem sikerült szereznem.
Azért biztattak, hogy esetleg ott még kaphatok, mert az el nem adott belépőket odaviszik az utolsó napokban.
Sajnos nem volt és megvesztegetési kísérleteim is kudarcba fulladtak. Lamentáltam egy sort, ezen a becsületes világon, ahol már a régi jó korrupció sem működik teljesen. Kár, hogy nem politikusok voltak a rendezők, akkor több esélyem lett volna.
Két ízben megpróbáltam belógni, de fülön csíptek.
Természetesen 3 a magyar igazság, de amikor újra próbálkozni akartam, egy gyanakvó (Vajon miből sejtette?)karszalagos komolyan a lelkemre beszélt és zsandárokat helyezett kilátásba.
Azért ne gondoljátok, hogy rossz hírét keltettem hazánknak, mert sikerült mindent a németekre fogni.
Fél füllel hallottam, hogy az egyik francia megjegyezte:
- Ezek a piszok Boschok elszemtelenedtek manapság.-
(sales Bosch)
Meg is sajnáltam a németeket, meg aki utoljára fülön fogott, az valami ráérős Officér lehetett, azért lesett engem.
A németeket védve jobb ötletem támadt, mert egyenesen hozzáfordultam és bevallottam, hogy Magyarországról jöttem, de nem tudok bemenni, valamilyen módon tudna e segíteni?
Ezzel kellett volna kezdenem, mert nem volt krokodilszíve, rögtön barátságos lett, simán bemehettem.
Sajnos sok időt vesztettem, csak a koncert végét tudtam elcsípni, de az tényleg jó volt.
Egy csajtól még céltáblás pólót is sikerült szereznem, alatta sting felirattal.
Mellben kissé bő, de egyébként majdnem passzol.
Szóval jobb volt mint vártam, Nem igazán értem, Titeket mi tart vissza. Csak nem az a néhány tucat kilóméter?
Szép lett volna, ha Kolombusz is ilyen lusta lett volna, meg Ausztrália is fehér folt lehetne ma is, ha Cook a távolságot méricskéli.
Jeggyel persze nem lesz ilyen szórakoztató, a java lemarad...
Krokodilt egyet sem láttam, Súr szerint még vannak valahol. Félni nem félek tőlük, ha kekeckedik valamelyik, kap egyet jobbal, egyet ballal és kobra lesz belőle, monoklival a szeme körül.
Tényleg, Súr, nem teljesen világos, hogy mi köze a katolikus egyháznak hozzájuk.
A konklúziót, légy szi, de tömören, ha szabad kérnem.
Szóval átcaplattak a Nílusból Izraelbe?
Vagy mi a közös a zsidókkal?
Nem mind tiszta számomra, amit írsz.
Neked mi közöd hozzájuk?
a kígyónak két véglete van és a kígyónak két nézete van
jelent egy tudás-rasszt és jelent egy gonosz bűvölő (bűv-ölő) rasszt is
az egyik a tudás által meggyógyít, életet ad
a másik megmérgez mindent maga körül
a kígyónak két nézete van
...
a mindenségnek is két (alapvető) nézete van
van a fenti nézet, a fény szerinti nézet
és
van a lenti nézet, a sűrű, nehéz nézet
fenn a fény van , a fénytermészet a világosság-természet
lenn az anyagi természet van
az anyag: megszilárdult fény (és az anyagban minden nehéz és lelassult)
az istennek is két nézete van
a fenti, tiszta nézet
és
a lenti kevert, szennyezett nézet
adatik mindenkinek az ő hite szerint
felül az isten van, alul az árnyéka
az isteni természet színtiszta fény, mely válogatás nélkül árad és mindeneket fenntart
az alanti (=kevert) természet durva és nehéz, mind aki benne hisz és véle azonosul durvává és nehézzé válik
(lelassul)
a sötétség fiainak harca van a világosságnak fiai ellen
ha megjelenik egy fenti, tiszta impulzus,
akkor a sötétség fiai azt igyekeznek minél gyorsabban beszennyezni (hozzáadják magukat) és így kirezegtetik a fentről jövő, tiszta impulzust
a Bibliában össze lett keverve a két természet és a sötét természet hozzáadta magát a világoshoz
-mi az, amire az alanti természetben vadásznak?
-a lélekmag az, amire az alanti természetben vadásznak
az ember (mikrokozmosz) mesterségesen alacsony rezonancián van tartva ebben az alanti természetben
-miért?
-lerabolják folyton a fenti természetből pótlódó energiáit, azért
aki szembemegy az ISTEN-nel, az mind önmagát zárja el az isteni energiáktól
aki az alanti természetből való és aki mindenáron túl akar élni az alanti természetben,
az -mivel eltorzulása miatt nem képes önmagától felvenni a fenti energiákat, amelyek az életet valójában táplálják - rabolni kényszerül!
ennek az élettérnek alapvető motívuma ezért az ERŐFORRÁS-RABLÁS
a sötét képek, hamis képek, erőszakos kultuszok, melyekben szeretet keveredik a vérontással, ezért jelennek
ezek mind olyan negativitások, melyek újabb negativitásokat generálnak
a sötét oldal a negativitásokból táplálkozik
félelem, gyűlölet, hazugság, csalás, bosszú stb.
A FÉLELEM A SÖTÉT OLDAL KAPUJA !!!
minél nagyobb félelmet képes generálni a sötét oldal a lelkekben (a test nem használ semmit),
annál inkább képes megjeleníteni magát
a sötét oldal hamis kultuszokat alakít ki, melyek eltompítják az érzékelést
minél tompább a lény érzékelése, annál inkább lesz TESTté és annál inkább csak a test szerinti érzékeivel érzékel
nagyon kevesen vannak szerintem azok, akik tudatosan és teljes lényi értelmüket és tudásukat használva a sötét oldal mellett kötelezték/kötelezik el magukat,
viszont nagyon erős eszközöket képesek használni
a legtöbb ember (entitás, lélek, szellem) inkább csak hol önmagaként, hol a külső hatások automatájaként
sodródik
(talán ők a TEHETETLEN TÖMEG) akikkel ezt a bukott valóságot fenntartatják és naponta alacsony szinten tartják ?
kérdezek tőletek valamit:
-szerintetek köthet bárki az IGAZ ISTENNEL szövetséget???
részrehajló lenne az Isten?
ha részrehajló, akkor nem lehet IGAZságos
léteznek olyan entitások, akiket meg lehet idézni és akár szövetségeket is lehet kötni,
de ezeknek az entitásoknak semmi közük nincsen az IGAZ ISTENhez
mindig ezt játszották: mindig valami tőlük erősebb entitást (!!!) idéztek meg - ez az amit nem szabad
addig idézgették, hogy megnyitották az ISTEN(i Rend) által lepecsételt kapukat
(és most ezért szívunk)
amit az ISTEN lepecsételt, azt nem lenne szabad nyitogatni!
a sötét oldalon állók folyton ezt teszik!
az egész „liberalizmus“, „szabadosság“ erről szól
a tömeg tehetetlen és a tömeg tehetetlenül sodródik
ők azok, akik a „10 talentumot“ elásták és tudomást sem vesznek róla
minden entitásnak, aki a létben van, felelőssége is van (a lét rábízott szegmenséért)
a „közeli lények“ persze hogy át akarnak jönni... nekik létkérdés ... ők éhesek és szomjasak
„a tisztátalan lelkek víz nélkül való helyeken járnak, nyugalmat keresnek, de nem találnak“
a „közeli lények“ energiaválságba fognak kerülni a hiány miatt és ezért lesz a „hamis eljövetel“
a táplálkozás végett emberi testet használó szövetségeseik segítségével egy „nagy színjátékot“ fognak előadni - táplálkozási célból - melyben „eljövetelt“ fognak színlelni
amikor az érzékelés lefokozódik, akkor a halott anyag (=a megszilárdult isteni fény) lesz a kultusz tárgya
ez az érzékelés negatív aspektusa, mert ekkor az eredeti érzékelés önmaga ellentétévé vált
a negatív aspektusok mindig ellentétes (önmaga ellentétévé vált) aspektusokat jelentenek
a viparyaja, a kifordítottság ezt jelenti
aki a negativitással azonosult, az negativitást generál maga körül
nagyon erős varázslók nagyon erős entitásokat idéznek, mégis mindig elbuknak, mert ez a TÖRVÉNY
létezik a TÖRVÉNY, az ISTENI REND és létezik az ÖRVÉNY, aminek a vektora mindig lefelé mutat
az IGAZ ISTEN nem osztogat senkinek tulajdonjogokat és nem ígéri senkinek a mások tulajdonát, a szeretethez nem kever vért, nem haragvó és nem kell a mások megölésével megengesztelni
az uralomnak, hatalomnak egyetlen igaz nézete van:
az önmagam feletti uralom, hatalom
azok, akik elbuknak, mindig mások felett szeretnének hatalmat és uralmat gyakorolni és ők mindig másokat szeretnének megjavítani, sohasem magukon kezdik el az ilyesmit
ebben az élettérben az örök foglyok, akik újra és újra elbuknak (=az ismétlők) a legdözsöltebbek és a legravaszabbak,
ők formálják midig a saját képükre és hasonlatosságukra az ideológiákat
a legalacsonyabb lelki rezonanciájú lényekből lehetnek a legmagasabb vezetők, mert ők a legambiciózusabbak és a leginkább hisznek az elért eredményekben
ők azok, akik hisznek a(z anyagi) világban
ahhoz, hogy az ember teljes mértékben higgyen az anyagi világban és azonosuljon vele,
először a lelkének el kell aludnia
az anyag álma a lélek álma
kiegészítő infók:
én nem a "néphez" szólok, hanem kizárólag azokhoz, akiknek a lelkük (még valamilyen szinten) él
ÉL
ez már rég nem a katolikus egyházról szól, én mindig mindent kiterjesztek és egyetemesen szemlélek, értelmezek
az én látásom egyetemes szintű látás
talán nekem is közöm van egy ősi fajtához ... sok mindent - különösen a "kígyórasszt" - én sem látok tisztán,
de elvi szinten kb. igaz lehet az, amit írok
az elveket kell látni, mert az elvek a láthatatlan mozgatók és ők teremtik a(z általunk érzékelt) valóságot
az elvek, mint a villám, úgy villannak és egy pillanat múlva ott a világ
és az elvek magva TITOK és annak szándéka jó
minden bűnnek magva a NEM-TUDÁS (és ez által rontatik meg minden)
az értelem nem elme, mert az elme kettő, az értelem pedig egy
A TUDÁS : HATALOM, DE AZ A TUDÁS, MELYET (mások feletti) HATALOM-GYAKORLÁSRA HASZNÁLNAK: BŰN!!!
A BŰN MINDIG KIFELÉ MUNKÁL - AZ ISTEN BELÜL VAN ÉS MINDENÜTT
....
AZ ELMÉT ISMÉTLÉSEKKEL BEFOLYÁSOLJÁK
A LÉLEK? AZ, AMI ÉLET; KORLÁTTALAN ÉS SZABAD ÉS NINCSEN ÚR FELETTE...
PONTOSABBAN ÖNMAGA URA
AZ ARANY: VESZEDELEMRE VISZ, A RÉZ: FÉNY
JERUZSÁLEM: RÉZ ÉS FÉNY VÁROSA,
ARANNYAL RAKTÁK TELE A TEMPLOMOD,
LE IS ROMBOLTATOTT...
ÚJRA AKAROD?
"Az az igazság, hogy istent, mint valami lényt, nem tudom elképzelni, ebből adódóan az efféle kapcsolatait,megnyilvánulásait, csak emberi kitalációnak tartom."
- így látom én is!
eszközként használhatjuk az isten-KÉP-et, de semmiképpen sem lehet céllá
az állatember fölé lehet isten-KÉP-et állítani, de az EMBER fölé már nem szabad isten-KÉP-et állítani
eredetileg az isten-KÉP-et arra alkották, hogy az állati szintű emberből, a reaktív ösztönlényből EMBERt formáljanak vele
viszont az "emberformálók" beleszerettek a hatalomba és már nem akarják,
hogy az emberállat EMBERré váljon
ez a probléma
...
soha el nem hittem, hogy az emberi lényt egy negatív elvű kollektivitásba lehet letolni,
de ma már ezt látom
(ma pl. erősen láttam és tapasztaltam ezt a jelenséget)
..
a normális értelemben vett, építő és mindenki számára hasznos kollektivitás lenne az út,
ehelyett egyfajta NEGATÍV ELVŰ KOLLEKTIVITÁS valósul meg
ez a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!