Mi a véleményetek a "Repülő ház" című keresztény anime-sorozatról?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 16:45
11/12 anonim válasza:
Én is néztem még kiskoromban, és tetszett, de már akkor sem értettem, hogy minek erőltették ennyire ezt a Jézus vonalat, miért nem utaztak vissza valami érdekesebb időbe, mondjuk a dinók korába... No meg, mivel életemben nem voltam vallásos, már kiskölyökként is zavart, hogy ezt a mitológiát valóságként próbálják beállítani -- bezzeg a repülő házat meg a robotot le tudtam nyelni. :P
12/12 Balu86MH válasza:
Nekem nagyon tetszett! Nagyon igényes, még most is szeretem nézni 20on éves fejjel :D Angolul le tudtam szedni. Nincs meg véletlenül vkinek magyarul? vagy esetleg tud linket v torrentet ahonnan le lehetne tölteni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!